Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Elevii de 10 ai județului Satu Mare, premiați de prefect: „Meritați toate aprecierile noastre”

Elevii de 10 ai județului Satu Mare, premiați. Prefectul Radu Roca, alături de directorul Cancelariei, Radu Iancu și inspectorul școlar general adjunct Adrian Micovschi, au invitat astăzi pentru un moment festiv în Sala Mică a Prefecturii elevii de 10 ai județului Satu Mare la examenul de Evaluare Națională 2022, însoțiți de diriginți și directorii școlilor în care au încheiat pregătirea gimnazială.

Câmpean Theodora și Tomșa Ana de la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”, Rus Marius Andrei de la Școala Gimnazială Călinești-Oaș, Nicoară Lorena de la Școala Gimnaziala “Grigore Moisil” Satu Mare și Roșianu Ada de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare au primit câte un buchet de flori și felicitări din partea prefectului județului.

”Este încununarea unor eforturi susținute de 8 ani, ale voastre, ale părinților și poate a bunicilor voștri, a profesorilor. Nu este întâmplător și meritați toate aprecierile noastre. Sper să ne revedem și peste 4 ani, după finalizarea liceului ca absolvenți cu bacalaureat de 10. Vă doresc mult succes în continuarea pregătirii școlare și acum, o vacanță de vară binemeritată!” – le-a transmis prefectul Radu Roca.

9 comentarii

  1. Sandra Răspunde

    Felicitari copiilor ! Respect celor care s-au gandit la ei!

  2. H&R Răspunde

    Rocker Radu

    • comentator Răspunde

      @H&R. Vezi că nu știi? Nu demult spunea cineva din familia lui (te las să ghicești) că Roca vine de la rocă, roci. Neșansa lui este că în acte predecesorii sunt menționați cu numele Róka. Așa că poate e și rocker dar e și vulpe.😜🤪🤫
      De fapt nu contează. Omul contează.

      • H&R Răspunde

        @comentator
        Eu m-am referit ca s-au intalnit cu Roca parca s-ar fi intalnit cu Brad Pitt, sau Jason Momoa, sau ceva mare rocker sau rockstar. Stai ca Jason Momoa e putin mai inalt, asta nu a buna comparatie. Hai sa fie Jason Statham, nu parca el ar fi asa de micut.

        Dar am acelasi observatie, daca data viitoare se mai intalnesc, sa ma anunte Roca noastra, si pe cuvantul meu le cumpar apa minerala. Chiar si Aqua Carpatica. Si ceva gustare. Asa de saraci suntem? ‘poi asa sigur ca nu vor sa vina inapoi in SM cand o sa vada cum e in orasele mari.

        • comentator Răspunde

          @H&R, am înțeles eu ce vroiai să zic. Eu vroiam să exemplific cum e și cam cu ce a plecat de acasă. Că cei care se forțează și reneagă de unde vine cam așa face și în alte treburi. Nu e regulă 100% dar așa se spune. Mai ții minte cum i se spunea câtă vreme era vice? Ceva floare timpurie de primăvară, ghiocel? Iar copiii din poză 95% nu vor reveni. În cel mai fericit caz aterizează printr-un centru academic mai de Diamne ajută! Asta dacă nu prind un Oxford sau un Cambridge. De ce să vină înapoi, ce condiții și ce carieră le putem oferi??? Noi ca și entitate administrativă ce facem pentru asta în afară de pozele astea??? Că vorba ta nici bani de o apă rece nu avem!

          • H&R

            @comentator
            Asta cu masa goala, fara apa minerala fara gustare știi la ce ma amintește?
            Cum se zice in maghiara? Ha jösztök lesztek, ha hoztok esztek!
            Adica daca veniti o sa fiti, daca aduceti ceva mancare , o sa mancati.

          • comentator

            @H&R, sau cum procedează evreul. Te cheamă la prânz și dacă aduci mâncare vei mânca?Tacâmurile sunt din partea casei?😱😲🥴🤮
            Adevărul e că suntem de toată jena și rupți în kuuur.
            Când eu am fost într-o situație aproape asemănătoare (pentru că așa s-a nimerit), tot cu ceva elevi, ca să nu fac de maro instituția și pe mine implicit am cumpărat ceva simbolic. Atunci era în ianuarie și era încă tulbure bugetul pe anul respectiv. Asta arată cam care este atitudinea față de … E ceva legat de autorespect. Asta spun celor care sunt puțin mai grei la cap.

          • H&R

            Suntem noi rupti in kuur, dar totusi din banii mei le cumpar. Ce salariu are Roca? Chiar daca are salariul minim pe economie (hihihi), tot are ceva banuti sa cumpere 5-6 flacoane de apa minerala.
            Astia au bani dar nu au minte in cap, traiesc intro lume paralela. Mie asa mi se pare reclama politica asa. Dar de prost gust.

          • H&R

            Apropo, Cozma nostru flacaul cel viteaz, de ce nu vine aici cu pizza si cu ceai? Acesti copii, acesti tineri reprezinta viitorul nostru, asta sa-si bage in cap. Sau nu le place ca vor face studii, si nu o sa mai aiba votanti? Vor ca sa fie in saracie si sa fie dobitoci?
            Ai vazut acest film: https://www.imdb.com/title/tt0116531/ ?
            Cred ca da. Cam asta vor si ai nostri ce a vrut si directoarea din acest film.
            Trist dar adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.