Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

FOTO. Primarul din Odoreu, Dumitru Pop, primar de 6 stele

Primarul din Odoreu, Dumitru Pop, a primit astăzi disctinţia de “Primar de 6 stele”. Premiul a fost primit în cadrul Adunării generale a Asociației Comunelor din România.

Distincția vine în semn de apreciere față de activitatea edilului Dumitru Pop, care a fost ales primar de șase ori. ,,A 25-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România – un exemplu de colaborare a autorităților publice locale cu cele centrale în interesul cetățenilor din mediul rural’’, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a comunei Odoreu.

La eveniment au participat și Cseke Attila-Zoltán, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Marius-Constantin Budăi, Ministrul Muncii și Solidarității Sociale; Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății; Tanczos Barna, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor; Daniela Pescaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice; Sorin Moise, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, respectiv Sorin Ion, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației.

7 comentarii

 1. Bogu Răspunde

  Adevarul ca a facut multe pentu urbe, se vede cu “ochiul liber”. Putine unitati de cazare in lume cu 6 stele. Bravo d-nului primar, cetatenii au de ce sa fie mandrii.

 2. Ionut Răspunde

  ….6 stele in 3 partide…..PSD,pro Romania,PNL…mai rămâne UDMR și a bifat bingo….plm și pe asta!!!

 3. odoreu Răspunde

  primar corect care i a facut firma la nevasta si toate constructiile importante
  pe odoreu le a luat, bravo portal articole platite de el si de altii stiti publica in rest de cate dosare are acest individ plecati capul, vai si amar de voi

 4. sss Răspunde

  6 stele … mici … locotenent major 🙂

 5. H&R Răspunde

  “Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, a primit titlul, trofeul și diploma de excelență ”Primar de 7 stele” în cadrul celei de-a XXV-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România”

 6. Gheorghe Răspunde

  Bună ziua, doamnelor și domnilor. Ăsta a întrecut orice grad. Acuma îi sută la mie, MAREȘAL PENAL.

 7. Nha Răspunde

  Acelasi Dorel! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.