Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO/VIDEO. Impact între două mașini, în municipiul Satu Mare. Poliția, la fața locului

Un accident de circulație s-a produs, în această după-masă, vineri, 8 iulie, în municipiul Satu Mare. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul s-a produs pe strada Cibinului din cartierul Carpați II. Un șofer aflat la volanului unui autoturism marca Skoda nu a respectat indicatorul Cedează trecerea, a pătruns în intersecție moment în care s-a produs impactul cu un Dacia Duster care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat într-un VW parcat pe marginea drumului.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La fața locului s-au deplasat și polițiștii care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

5 comentarii

  1. Dani Răspunde

    Cam cu ce viteza se deplasa cel cu Dusterul? In cartier viteza este de 30km/h ! La acea viteza nu se intampla asa avarii !

  2. satmareanuuuuu` Răspunde

    Cumpar Duster avariat :-))

  3. hunter Răspunde

    Asa ti-a trebuit VW MMA, daca tot parchezi la colt. Karma!

  4. Gogu Răspunde

    Viteza MAXIMA in cartier este de 30/km pe ora, dar NIMENI nu respecta legea !!P.S-DUSTERUL e atat de shifonat de zici ca s-a tamponat cu un TIR pe autostrada,nu cu o amarata de FABIA pe care abia daca se vad cateva urme de frecare !! …”Jeep” de doi lei !

    • Gheorghe Răspunde

      Ai dreptate Gogule.Jipu romanesc care a iesit sifonat rau asta datorita materialelor de zgarcenie care se folosesc in fabricarera acestor rable.Ce sa mai vorbim despre faptul ca la 8 ani marea majoritate a daciilor sunt impodobite de rugina ca pomul de craciun cu globulete.Cat despre vw ce sa zici?a stat la oferta,,care ma lovesti ca m-am asezat aci ca-s smecher”.Din cauza numarului mare de masini uneori se parcheaza precum vw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.