Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Ministrul Bode despre Centură: ,,Cinci ani de construcție este mult prea mult’’

Prezent astăzi dimineață, vineri, 8 iulie, la inaugurarea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit despre importanța acestui obiectiv, însă a ținut să sublinieze faptul că cinci ani este mult prea mult pentru a da în trafic 20 de kilometri.

,,În ceea ce privește parcursul acestui proiect, trebuie să recunoaștem că el nu a fost lipsit de blocaje. Am avut șansa să cunosc în detaliu acest proiect în calitate de ministru al Transporturilor. Știm că au fost necesare intervenții ferme din partea autorităților locale și centrale, dar trebuie să recunoaștem că cinci ani de la momentul aprobării proiectului tehnic este mult prea mult pentru a da în trafic 20 de kilometri de variantă ocolitoare”, a declarat ministrul Lucian Bode.

El a mai spus că proiectul este unul istoric pentru Satu Mare și unul strategic pentru această regiune.

,,Acest proiect este unul istoric pentru municipiul Satu Mare, pentru județ și pentru regiune. Aș îndrăzni să spun că proiectul este unul strategic pentru această regiune fiindcă este un proiect cu puternice implicații transfrontaliere. Cum bine știți, variante este parte a unui drum expres care va face legătură cu Ungaria, prin viitorul punct de trecere a frontierei de la Oar. Această dezvoltare la nivelul infrastructurii de la granița româno-ungară constituie o punte de legătură cu rețeaua europeană de transport”, a mai spus Lucian Bode.

La inaugurarea Centurii municipiului Satu Mare au mai fost prezenți ministrul Apărării, Vasile Dâncu, respectiv viceprim-ministrul Kelemen Hunor.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Ce de tarfe pe centura!

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Nu sunt sigur că și firmele executante sunt de acord cu cele spuse de ministrul de interne. Dacă se mai lungea câte anexe la contract mai puteau face pentru a cere bani suplimentari pentru varii lucrări suplimentare “neprevăzute”?!?!?🤔😱🥴😲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.