Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO&VIDEO. Primăria Satu Mare, reacție după protestul de pe Centura de ocolire a orașului

Primăria Municipiului Satu Mare a transmis un punct de vedere oficial cu privire la protestul ce are loc, în acest moment, pe Centura de ocolire a municipiului Satu Mare. 

Zeci de locuitori din Sătmărel şi Balta Blondă au blocat o bandă, pe Centura de ocolire a municipiului Satu Mare. Ei sunt supăraţi că s-a închis vechiul drum spre Sătmărel şi astfel sunt obligaţi să facă ocol. Primăria Satu Mare spune că a solicitat CNAIR soluții de modificare a proiectului.

„Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) soluții de modificare a proiectului drumului pentru a minimaliza impactul asupra circulației rutiere și asigurarea accesului riveranilor precum și pentru sporirea siguranței rutiere pe str. Dorobanților și pe str. Balta Blondă. O soluție ar fi amenajarea unei treceri de pietoni, iar pentru accesul auto s-a construit un sens giratoriu la unul din capetele străzii”, este mesajul Primăriei Satu Mare. 

Citește și:

3 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE AR FI ÎNTRATUL CU BULDOZERUL ÎN BETOANELE DIN DREPTUL TRECERII LA NIVEL CU CALEA FERATĂ ȘI DISTRUSE!!!!

  2. Maci Laci Răspunde

    SAU DACĂ NICI AȘA NU SE REZOLVA VORBIȚI CU PUTIN SĂ TRIMITĂ ACOLO UNA DOUĂ RACHETE!!!!

  3. Bul Șit Răspunde

    Minciuni marca gaborila!
    Bă mincinosule, cine a emis autorizația de construire?
    Ați făcut consultarea prealabila a publicului? Nu! Ați făcut totul în mare secret, pe repede înainte, ca să aveți subiect de laudă în alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.