Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO&VIDEO. Un bărbat s-a aruncat în Someș de pe podul Decebal din Satu Mare

Un bărbat s-a aruncat în râul Someș de pe podul Decebal din municipiul Satu Mare. Incidentul a avut loc, azi noapte, în jurul orei 00.15. 

Bărbatul a vrut să își pună capăt zilelor, însă a scăpat în mod miraculos. El s-a aruncat de pe pod în Someș, dar a rămas blocat în vechea structură a fostului pod de lemn. În urma unui apel la 112, la fața locului s-a deplasat Poliția, Jandarmeria și Pompierii. Bărbatul a fost salvat de către pompieri cu ajutorul unei bărci pneumatice, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Încă nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Știre în curs de actualizare…

13 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Unde-s vremurile de altădată ,nu te poți îneca că nu mai este apă.

  2. Maci Laci Răspunde

    NICI APA NU MAI E CE A FOST ODATĂ!!!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Numai atâta vreau să spun că e același retardat care fiind beat pulbere (0,84 mg/l așa se cheamă) a făcut accidentul de ieri la intersecția la drumul către Călinești-Oaș. Tipul ăsta e dereglat psihic rău de tot.

  4. Mortu Răspunde

    In loc sa se arunce prostul de pe bloc 🙁 boss alta data sa alegi un bloc cu 10 etaje. Mersi

    • Nagasaky Răspunde

      Mda, sa vad cum o sa traiesti tu cu ideea daca asta sau altii se iau dupa capul tau prost.

  5. GB Răspunde

    Mda.. trist și asta putea fi o explicație de ce județul Satu Mare, statistic, este pe primele locuri privind suicidul la nivel național. Odată decăzut mulți te “ajută” dezinvolt (unii chiar cu o plăcere morbidă/sadică) la desăvârșirea decăderii, care de multe ori se sfârșește tragic, întărind cifrele statisticii. Sper ca omul respectiv, ajutat de specialiști, să prindă iar curaj ca să poată învinge greutățile vieții ( fiindcă viața e grea!!! dar de neprețuit mai ales pentru cei apropiați) . Reamintesc doar o vorbă din popor: “- Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”. Morala”- Ce dai aia primești”. Fiți buni dragilor că e un sentiment fain( măcar încercați) că merită și pentru voi și mai ales pentru cei din jur.

    • altu fără bmw Răspunde

      @GB, ar fi lăudabil din partea ta dacă înainte de a posta astfel de comentarii demne de Maica Tereza să parcurgi din nou filmul evenimentelor. Că acolo la accident putea fi treaba groasă rău de tot cu multiple victime inclusiv morți la cum se circulă cu viteză prin zonă. Plus eu nu știu care greutate l-a obligat să se urce beat mangă la volan. Aici nu e vorba de consumat o bere pe căldură! Eu aș zice mai degrabă inconștiență tipică zonei.

  6. altu fără bmw Răspunde

    @GB, și încă atât vreau să-ți spun că îți dai totuși seama că în decurs de 12 ore de două ori a fost mobilizat SMURD-ul din cauza acestui inconștient, adică două intervenții exclusiv din vina lui???

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    @altu fara bmw ,,,,,Asta ii ala care o vrut sa faca stanga cu TIR u la Intersectie la Mujdeni spre Calinesti?

    • altu fără bmw Răspunde

      Mda. Îți dai seama că ar fi păcat să nu-l mai avem printre noi, nu? Plus că conducea ditamai mașinoiul beat mangă! Băga-mi-aș picioarele în permisul lui! E plină șoseaua de la noi cu așa brontozauri! Ca și ăla de la Crinul de acum două-trei zile care taie sensul giratoriu pe contrasens! Cum poți fi atât de ….????? Oricând te poți trezi în față cu unul așa și poți muri nevinovat pe șosea iar tâmpitul scapă cu maximum 2-3 ani!😱😲🤮💩💩💩 Eu l-aș pune în locul autorităților să plătească ambele intervenții!

  8. COVID Răspunde

    Eu zic ca omul asta nu vede bine, sau chiar ca vede prost sau foarte prost.
    1. Cand a facut accidentul, nu a vazut masina care vine si are prioritate. Avea si alcoolemie.
    2. Cand a sarit de pe pod nu a vazut ca nu e apa in albie. Ala e numai pisat ce cur’e acolo. Dar dupa ce au salvat, au mai facut ceva test de alcoolemie? Intreb pentru un prieten kamikaze.

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu îi făceam mai degrabă ceva test de inteligență, ceva așa de nivel de clasă elementară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.