Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Sătmărel | Specialiștii de la București le-au spus oamenilor că deocamdată nu se pot elimina betoanele

Specialiștii de la București au ajuns astăzi, vineri, 15 iulie, la Satu Mare și s-au întâlnit la sediul Instituției Prefectului cu locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă. În urma discuțiilor, s-a ajuns la concluzia că, deocamdată, betoanele care blochează drumul nu pot fi eliminate.

Specialiști de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și de la Inspectoratul General al Poliției Române au ajuns, astăzi, la Satu Mare, pentru a rezolva problema de la Sătmărel. În urma discuțiilor ce au avut loc la Prefectură, locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă au aflat că problema nu poate fi deocamdată rezolvată. Specialiștii din cadrul CNAIR au spus că drumul nu poate fi deblocat întrucât se fac analize și este nevoie de timp.

De asemenea, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere le-au spus oamenilor să aibă răbdare pentru că se caută soluții pentru rezolvarea problemei, iar în scurt timp vor primi și răspunsuri.

8 comentarii

  1. Erdei Andrei Răspunde

    Buna ziua !

    Din cate vad, nicio poza in teren ! Pentru a vedea harti, nu trebuia avion din Bucuresti la Satu Mare!

    • comentator Răspunde

      Păi exact aici e buba! Că pe toate le visează de prin birouri apoi viața reală le joacă feste și nu-i ascultă pe soecialiștii lui oește orăjit! Asta cum tot acei specialiști “nu au observat” stâlpii de la Transelectrica! Să ne ferească lumea de astfel de specialiști plătiți pe bani foarte mulți și cam degeaba! Numai de asta nu avem nevoie!
      În altă ordine de idei pe seceta asta ați reușit să faceți ceva cu Cubic? Că dacă nici acum nu atunci nu știu când.😱😲😭🤯

  2. unu Răspunde

    sa ii multumitimi lui govor sa il pupati in fund cum il pupa roca , marele veterinar , sa ii multumim lui govor ca ce , ca nu se poate muta piatra

  3. cizmaru Răspunde

    La acest proiectant ar trebui retras dreptul de a mai proiecta

  4. GB Răspunde

    Am văzut filmarea/pozele care certifică faptul că doleanțele cetățenilor sunt analizate de autoritățile centrale/locale. Corect! Soluția specialiștilor(cum sugeram și eu anterior) va fi una legală și în interes public. Corect! Mai pe românește se vor face concesii la doleanțe doar în acești parametrii y6(dl. din filmare sugerând că eventualele concesii neconforme pot provoca tragedii&răspunderea CNAIR-vezi speța de acum câțiva ani din instanță cu un braț pierdut=500.000 euro din cauza infrastructurii deficitare+accidentul la trecerea de cale ferată-toți știm “trenul nu iartă”, etc.). Mai că nu a zis(dar sa înțeles de către toți) “căt valorează viața/sănătatea unui om? 3,5 7 km în plus?”. Deci acești specialiști (unii neaveniți îi cataloghează în fel și chip de la nivelul lor de “specialiști”, dar ăștia sunt și sunt ai noștri că vorba aia mai buni nu avem) denotă că au expertiza și responsabilitatea soluționării speței, oricare va fi ea. Punct! În speranța că telenovela sa încheiat, tuturor cetățenilor din Satu Mare le doresc să se bucure de investiție și la mai mare!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Numai că în lingușeala ta profundă ai uitat să răspunzi la întrebarea mea simplă. Wieviel kostet das?
      De aia stă țara asta cum stă că ne lovim peste tot de astfel de specialiști.
      În paranteză faptul că betoanele care blochează accesul s-au pus în ultimele ore știind că dacă se pune mai repede și oamenii se vor mobiliza și probabil vor strica marea inaugureală mie îmi spune un singur lucru.
      Acceptă că partea asta din proiect este făcut cam aiurea fără să ia în considerare anumite aspecte. Că probabil se gândeau că se va rezolva și aia cumva. De alții probabil.
      Problema este creată de ei prin proiect. Ei trebuie să rezolve. Punct. Bine că nu ceri ca oamenii să-și ceară scuze că trăiesc acolo!
      Nu locuiesc acolo dar îi pot înțelege perfect.

  5. cizmaru Răspunde

    daca pentru acident se inchide sa inchida si la apa ca acum a fost acident

  6. cizmaru Răspunde

    Problema cu acidentu este povesti de adormit copii de cind se trece pe acea trecere ca na fost deschis acum provizoriu pe timpul lucrarilor acel proiectant ar trebuie sa plateasca la fiecare care este obligat sa faca cilometri in plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.