Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

GNV: Centura nu va fi inaugurată. Crăpături în asfalt

Centura municipiului Satu Mare nu va mai fi inaugurată, informează Gazeta de Nord Vest, după ce specialiștii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar fi găsit mai multe nereguli.

Inaugurarea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, care era programată la sfârșitul acestei săptămâni, mai exact vineri, 8 iulie, ar putea să nu mai aibă loc, după ce, potrivit Gazetei de Nord Vest, în asfalt ar fi apărut crăpături.

Surse ale GNV susțin că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu va fi prezent la recepția lucrării. Specialiștii din cadrul CNAIR care au fost în vizită pe teren i-au trimis acestuia fotografii cu probleme destul de mari apărute în stratul de uzură al drumului.

Centura municipiului Satu Mare urma să fie inaugurată de premierul României, Nicolae Ciucă.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cascadorii râsului.

  2. Mae Răspunde

    Vrăjeala totul politic !!! Manevre de ce nu poate sa vină Grindeanu !!!! Bravo Govor !!!!

  3. Techno Răspunde

    Toate crapa, ca se face economie la bitum, parca a ajuns ca aurul…. Iar de stratul de uzura suprrior, hidroizolant care previne inghetul iarna, si spargerea primavara, nici nu au auzit….

  4. Cent Răspunde

    Lucru de mântuială ! Să vedeți după ce va fi dată în folosință cate probleme vor fi ! 😂

  5. Aalex Răspunde

    In zona Balta Blonda inca lucreaza, santuri, trecere peste cale ferata….

  6. Postole Laurențiu Răspunde

    Am întrebat pe cineva care lucrează mai lângă foc cum s-ar zice, dacă sunt prevăzute parcări mai ales că centura a fost construită pentru a scoate camioanele din oraș și vrem să fim mândri că am realizat și noi ceva. Mi-a răspuns că vor fi benzinării chiar două. Ce are una cu alta?! Ceva civilizat ar fi macar două parcări cu toaletă, cu acces din ambele sensuri. Nu mai vorbesc că un refugiu nu este pe tot tronsonul. Mai avem mult. Dar important este că ne cocoțăm pe dâmb ( știți voi care) și avem gura mare .

    • altu fără bmw Răspunde

      @Postole, postole! Mai ții tu minte cum se inaugura acum ani buni marea realizare postdecembristă denumită și Autostrada Soarelui??? Aia fără refugii, toalete și benzinării??? Sunt vreo 200 km și acolo! S-a rezolvat între timp ceva? No atuncea! Și aici să te aștepți la aceeași abordare dacă nu mai rău! Câteodată rămâi cu convingerea că cine a proiectat și și mai rău cine a aprobat această investiție în veci nu a trecut le acolo! Sau s-a uitat în altă parte? 🤔😱🥴🤮 A se vedea în acest sens și stâlpii de curent de la Transelectrica care au trebuit mutați prin lupte seculare! Stâlpi care aflorează le aplasament de vreo 40-50 de ani! Asta este cu asta defilăm.😱😱😲😪 Mă aștept în continuare la multe “suprize” și alte lucruri “neprevăzute”.

  7. Pop Răspunde

    Am circulat azi pe centura dinspre Closca spre aeroport toate bune dar cand vi inapoi dinspre aeroport spre Closca nu am inteles de ce nu se poate, de ce au blocat cu betoane intrarea spre Closca? Macar la masinile pana in 3,5 t sa fi dat accesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.