Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

Oamenii din Sătmărel au trimis autorităților soluția pentru deblocarea drumului

Au ieșit în stradă, au blocat Centura, au protestat, însă nu s-au ales cu nimic, asta cu toate că au primit nenumărate promisiuni. Ajunși la capătul răbdării, au luat problema în propriile mâini: locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă au trimis autorităților soluția pentru deblocarea drumului care duce spre cartierul lor.

Oamenii au disecat problema și au ajuns la o concluzie, și anume că problema drumului de la Sătmărel poate fi rezolvată fără prea mari bătăi de cap, ”dacă există bunăvoință”. Locuitorii din zonă au trimis autorităților soluția și așteaptă rapid o reacție. ”Există o soluție tehnică foarte ușor de implementat”, spun oamenii.

Soluția găsită și trimisă de oamenii din Sătmărel autorităților:


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. Janika Răspunde

    Bai oameni buni! Intelegeti odata ca pe acolo nu mai treceti cu masina! Pietonal si cu bicicleta da ,doar atat! Acasa ca ploua si ies buruienile.

  2. Victor Cernea Răspunde

    Sunteți tâmpiți? Soluția actuala e perfectă

  3. cizmaru Răspunde

    Ar trebui bagati in puscarie pe cei ce au avizaqt acest proiectcu protctant cu tot de faceau afara acest lucru de mut erau in puscarie nici proictantu nu mai proicta alt drum cum trimiti pitoni pe drum de viteza combine sau mijloce de transport cu deplasare redusa cum a dat acept politia pe asa ceva motivele sint puerile daca tine cont de acele motive toate trecerile de cale ferata trebuie inchise

  4. Cineva Răspunde

    Idea cu banda a trea este mai bun pentru str Goga inainte de pasaj ,iesire via Closca.

  5. Cineva Răspunde

    Nu stiu ce face Politia la noi in oras , dar de loc nu se ocupa cu fluidizarea traficului.

  6. altu fără bmw Răspunde

    @Cineva. Pentru că niciodată nu va fi în stare să fluidizeze traticul pe care suntem noi în stare să generăm. Că nu face mare brânză sunt și eu de acord dar nu fluidizarea este rezolvarea ci alternative de transport. La noi transportul în comun este în epoca de piatră și pe deasupra nimeni, dar absolut nineni nu se îngrijește să scoată traficul greu care trece în tranzit prin oraș! Avem variantă dar majoritatea camioanelor tot prin oraș trec! Ieri am parcurs varianta și am văzut cu ochii mei. Abia vedeam câte un camion, mai mult mașini mici! Dar nici polițist de la rutieră nici unul nu era ca să le dirijeze spre variantă!
    În anii 70 în Olanda era la fel ca acum la noi. Mulți și la budă sau la pâine până la colț de stradă mergeau doar cu mașina. Și atunci autoritățile au îngreunat traficul în unele zone urbane, pur și simplu nu existau atâtea locuri de parcare câte trebuiau spațiul fiind mult mai strâmt ca la noi din cauza canalelor iar oamenii au făcut scandal la început dar acum toată lumea merge cu bițigli la ei și e o liniște și o curățenie prin orașe de nu numai! Chiar le place. Omul este un animal foarte comod. Polițiștii de la noi atâta știu să facă planul la amenzi că atunci sunt lăudați. De ce să-și bată capul cu probleme complicate cu care ar putea să calce oe bătături ceva somitate locală?? Gen exvicele Albu. Mai ții minte cum parchează???

  7. 007 Răspunde

    De cate ori va tot spun sa nu mai alegeti aceiasi BOI(BOi-tauri castrati,fara virilitate ,fara putere si desigur ,folosind o tehnica a prostelii geniale a PULIMII- in si pentru interesul lor ,care in campania electorala se dau mari tauri in fata voastra a vacilor si vacarilor(daca te-ai simtit jignit nu mai vota boii !)!Dar se pare ca nu ati invatat nimic din toata prosteala partidelor,a celor care se tot paranda la guvernare),sau o fi faptul ca sunteti toti,NEAM DE CURVE SI DE HOTI !Pe intelesul vostru-PSD-PNL,majoritatea hoti,UDMR-curve politice…iar morala lor este ieftina in fata pulimii,si se pare PERPETUUA,adica ,PROSTII sa MOARA-IAR CURVELE SA FIE F—TE MEREU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.