Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Protest într-un sat din judeţul Satu Mare. Primăria vrea să taie copacii simbol, cetăţenii se opun

Protest într-un sat din judeţul Satu Mare. Aproximativ 100 de persoane din satul Resighea, comuna Pişcolt au semnat o petiţie prin care cer primăriei să nu taie cei patru arbori vechi din faţa şcolii din localitate, pe care îi consideră simbolul satului.

Protestul vine după ce a fost anunţat faptul că arborii vor fi tăiaţi pe motiv că produce mizerie pe acoperişul şcolii.

Prin prezenta petiţie ne exprimăm protestul împotriva tăierii copacilor din frontul şcolii situate în satul Resighea. 96 de semnături ale persoanelor din acest sat roagă primăria ca acești copaci fiind considerați simbolul satului, nenumind efectele pozitive ale lor, să fie lăsați în pace. Nu vor fie tăiaţi”, au transmis semnatarii protestului.

Deocamdată nu se ştie dacă vir fi tăiaţi copacii deoarece au fost anunţate insituţiile abilitate.

3 comentarii

  1. alecu Răspunde

    Bey,idiotilor care vreti sa taiati copaci ca va este lene sa faceti curat, va mai intrebati de ce e seceta?!

  2. John Doe Răspunde

    Vrea domn primar mobila noua?

  3. ecologist Răspunde

    Cineva o fi sesizat că ce bunătate de fag este pe acolo și ce bunătate de lețuri ori scânduri ar ieși din ei??? Pfoai ce păcat, ce de risipă!🤔😱😲🥴😭💩💩💩
    Când crezi că nu se mai poate că ai văzut cam tot ce se putea totdeauna apare câte unul care supralicitează și uite ce probleme crează! Iar pentru cei care au probleme cu vegetația (încă) existentă pe ici-colo le recomand să se mute pe Marte ori pe Lună. Acolo nu există riscul să trebuiască să măture frunzele căzute! Ce efort mon cher, ce de efort!!! Dar să lase oamenii să-și păstreze acele pâlcuri de umbră câte mai sunt! Că acum pe căldurile astea așe-i că ce bine că sunt? Voi ăștia care vreți să le defrișați aveți idee că acei copaci cam câți ani au??? După mine ar trebui obligați ca cel care taie un copac să planteze minim 5 și asta ÎNAINTE DE TĂIERE și să le îngrijească prin udare și restul încă minim 3 ani după plantare. Să vedeți când vor vedea că ce greu se prind și ce greu mai cresc nu o să le mai ardă de tăiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.