Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmăreanul Stelian Baltă, investiţie de 15 milioane de dolari într-o criptomonedă

Unul dintre cei mai de succes romani si cunoscut pe plan global in lumea finantelor si crypto, Stelian Baltă, cu domiciliul in Singapore si Dubai, a aparut pe prima pagina in revista Entrepreneur Magazine in Japonia, Australia si Singapore (https://www.entrepreneur.com/article/430634) cu o serie de previziuni despre piata crypto si sfaturi pentru investitori.

Recent, prin intermediului fondului sau de investitii, a investit 15 milioane de dolari in Fantom, proiect unde a mai investit $2.5 milioane in 2018 si $15 milioane in 2021, relateaza cea mai importanta publicatie financiara din lume, Bloomberg (https://www.bloomberg.com/press-releases/2022-06-24/billionaire-investor-stelian-balta-founder-of-hyperchain-capital-triples-down-on-fantom-with-an-additional-15-million) si Yahoo (https://finance.yahoo.com/news/billionaire-investor-stelian-balta-founder-131200724.html).

In ultimii 6 ani, prin intermediul fondului de investitii Hyperchain Capital, a facut peste 80 de investitii in companii din intreaga lume si a ajuns sa conduca un fond de miliarde de dolari pornind de la 0. Hyperchain Capital a reusit sa evite expunerea la seria de lichidari si falimente care au devastat peisajul crypto in ultimele saptamani datorita stilului conservator al lui Stelian Baltă si o analiza minutioasa a riscului.

17 comentarii

  1. Nagasaky Răspunde

    Felicitari pentru stilul in afaceri!

  2. Victor Răspunde

    Mda, o moneda electronica a carei valoare a cazut cu 93% de la inceputul anului.. :))) mai incercati baieti..

    • Victor Prostu Cainele Nostru Răspunde

      Asta e piata acuma saracule. Poate citesti si tu ceva inainte sa-ti bati pizda aia de gura.

      • ză economist Răspunde

        Mai vedem noi ce vei spune când bate anaful la ușa ta! Investitorul p@lii ce ești! Toată lumea spune că se va prăbuși sau oricum se va contracta serios pentru că totul se rezumă la câtă încredere au oamenii în instrumentul de plată. Iar cu încrederea se poate pierde și de la un simplu zvon, nu te văd prea bine, economistul lui pește prăjit!

        • Za economistu lu papura voda Răspunde

          Cine toata lumea ? Toti ratatii ca tine care n-au treaba cu economia sau tradingul sau dinozaurii care nu pot controla monedele ca si banii ? Unele cryptomonede sunt ca si stockurile. Investesti in companii care au baze reale. Dar daca majoritatea prostilor care n-au capacitatea mintala de a citi o carte sau sa se educe financiar investesc si se iau dupa toti guru si zmei de pe youtube si se ard, aia nu inseamna ca nu e de viitor. Cu stockurile cum e ? Majoritatia pestilor prajiti ca tine plang ca se pierd bani, ca numa wall street face bani si alte aberatii, ca nu va duce capu de 2 lei. Si ce mortisori mami ma-tii are anafu cand platesti taxe ? Nu e ilegal sa faci profit de pe investitii se genul. Da bazat pe ce comentarii se lasa pe gluma asta de site care se considera presa, majoritatea probabil sunteti niste ratati in viata, n-ati reusit sa faceti mai nimic din voi si traiti de pe o zi pe alta si va varsasti sovinismul, frustrarile si prostiile in comentarii ca niste lepre ce sunteti. Ca de ati fi mai lepre decat sunteti ar incepe sa va pice membre.

          • ză economist

            Atâta vreme cât timp o pătură restrânsă a populației practică acest tip de tranzacție nu e nici o problemă. În schimb când devine predominantă ajungem la denominare și multe alte lucruri neplăcute pentru că nu are practic nimic în spate. Cât timp tu faci învârteli alții îți țin spatele și își văd de treabă. Îți recomand să nu îți achiziționezi ceva bloc turn tip Trumo Tower din banii tăi prea mulți pentru că s-ar putea să te afecteze gravitația. De la etajul n+ 1 contactul cu solul și cu dura realitate poate fi mortală. Sau altfel zis călătoria intergalactică într-un balon de săpun nu prea este recomandată. Din ce ai scris mai sus mi-am adus aminte de Caritasul lui Stoica. Lasă tu oamenii ca fiecare să decidă pentru el. Bine?

          • Za economistu lu papura voda

            Esti mai prost ca-n poza. Si se vede ca vorbesti degeaba. Nici capabil sa citesti nu esti.. daca prostia s-ar pedepsi, ai primi pedeapsa capitala.

  3. Ivan Răspunde

    Omul acesta NU PRODUCE NIMIC CONCRET, este ,,investitorul” lui pește! Investițiile ,, ne nivel global” sunt niste himere pentru fraierii de rând.

    • Turbinca Răspunde

      Domnul Balta investește mult in monede virtuale și active digitale. Este un alt fel de investitor care nu investește in stilul conservator gen Warentest Buffett. Este in ton cu tinerii progresiști ! BRAVO LUI!

      • ză economist Răspunde

        … se cheamă iluzii, vise rozbonbon. Dacă nu are acoperire în ceva real se prăbușește ca și visele americane cu dezvoltatorii imobiliari care construiau pe credit bancar și vindeau practic pielea ursului din pădure. Așa de bine a funcționat că Islanda era să declare faliment în 2010!

  4. ză economist Răspunde

    @ză economistu lui papură vodă. Lasă tu oamenii în pace și nu mă tot eticheta, bine? E plină lumea cu din ăștia ca tine care vând vise perfecte și la final nenorocesc familii întregi! Și în momentul de față când mama crizelor economice e pe capul nostru băncile fac profit istoric!!! Deci? Lasă tu oamenii să decidă fiecare ce face cu bănuții pentru care a muncit (la capitolul ăsta tu ești zero că te joci cu banii altora) și nu fii așa agresiv pentru că generezi exact reacția opusă. La psihologia maselor ești varză. La mișculațiile voastre au pus ochii și alți decidenți. Vei vedea. Fraiere, silence is golden. Asta a fost un sfat gratuit.

    • Andrei Răspunde

      Fara suparare, da chiar esti prost

      • ză economist Răspunde

        @Andrei. Mai vedem. Nu țin minte să te fi făcut în vreun fel. Nu te-a învățat mămica cum se poartă omul? Se pare că nu. Fiecare cu părerea lui. Apoi să nu-mi vii să te plângi, bine dăshteptule? Să-ți dau exemple cu din ăștia crypto brusc bogați ajunși brusc săraci?

        • Andrei Răspunde

          Cu cat mai mult comentezi, cu atat mai mult dovedesti ca esti un taran incult.

  5. cârcotaş Răspunde

    Este un ,,investitor” pe aici caruia îi tremură gacii la ce încredere a investit în crypto şi aruncă cu invective în stânga şi-n dreapta. Îmi aminteşte de reacţia unuia căruia i-am prezis iminenţa brăbuşirii Caritasului.

    • ză economist Răspunde

      Trebuie să scoată pârleala cumva. Fraieri tot timpul se găsesc doar trebuie să fii destul de insistent. Educația economică a populației și în momentul de față este praf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.