Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Mâncare cu viermi la mall-ul din Satu Mare!

Mâncare cu viermi la mall-ul din Satu Mare! Un sătmărean care şi-a comandat mâncare la un fast food din incinta mall-ului din Satu Mare a avut surpriza să descopere un vierme care i se plimba în farfurie, chiar pe mâncare.

El a filmat întreaga scenă şi a transmis-o către redacția PortalSM. De asemneea, le-a arătat angajaţilor fast food-ului viermele din farfurie, dar aceştia au refuzat să îi înapoieze banii. S-au oferit în schimb să îi facă un alt meniu.

“Voiau să-mi facă alt meniu și le-am spus ca nu îl voi putea mânca și au refuzat să-mi înapoieze banii”, a spus bărbatul.

Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât el a mers cu familia să mănânce, a plătit în total 200 de lei şi a primit un meniu cu… vierme.

11 comentarii

  1. Loe Răspunde

    De ce nu a mâncat acasă?

  2. H&R Răspunde

    Von der Lier asta a recomandat. Trebuie mâncat.

  3. John Doe Răspunde

    A sunt la ANPC sau DSP ?

  4. H Răspunde

    Poftă bună! Și pondroul e bun….mâncarea viitorului.

  5. Adolf Hitler Răspunde

    De ce nu m-ai sunat ?
    Am locuri libere la Auschwitz pentru ei !!!!

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Da spuneti dracului la care magazin s-a intimplat, daca vreti sa ajutati lumea cu informatie, sa se stie, sa-l eviti !!!

  7. comentator Răspunde

    NU mai înțelege omul. Proteine ați vrut proteina ați căpătat! Mai e puțin și careva va spune că sunt mâncare din aia modernă pentru astronauți! Mai știi în ziua de azi???

  8. Chesnoiu Răspunde

    Acum unde este DSVSA? (siguranța alimentelor)? Se ocupă de cele trei posturi de la PIF Halmeu unde a scos la concurs unul singur! E cazul ca DNA să intervină!

  9. chupacabra Răspunde

    Si eu am mancat doar o singura data de acolo, mancarea e de o calitate mai mult decat indoielnica. A doua oara nu ma mai vad la ei.

  10. Malus Răspunde

    Păi s-a dat drumul la mâncat insecte… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.