Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Tichete de masă de 30 lei și un ajutor pentru pensionari. Măsurile au intrat astăzi în vigoare

Premierul Nicolae Ciucă anunţă intrarea în vigoare, de vineri, a măsurilor referitoare la creşterea valorii tichetelor de masă şi acordarea unui ajutor de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 lei, informează Digi24.

,,De astăzi, intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul “Sprijin pentru România”, prin care protejăm românii afectaţi de creşterile de preţuri. 1 – Valoarea tichetelor de masă va creşte cu 50%, de la 20 la 30 de lei. 2 – Pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei (după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei)”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Ciucă a precizat că Guvernul va continua să implementeze măsuri de sprijin pentru cetăţeni în această perioadă.

10 comentarii

  1. Hanea Ileana Răspunde

    Domnilor guvernanti, pe de-o parte agirmati sus si tare, ca, cu vaucerele.sociale nputem achizitiona din magazine doar sase produse de baza: paine, orez cartofi, ulei, carne de gaina si oua. Deci sa inteleg ca nu e voie sa cumparam de exemplu: faina alba, carne de porc sau de vita, peste, lapte,; astea nu sunt yot ptoduse de baza? Sau cei cei care sint la mila guvetnului mananca doar ce vor guvernantii? Pe alta parte tot guvernul a hotarat ca aceleasi vaucere, se pot folosi sa mananci la pensiuni, restaurante sau cofetarii. In primul rand cei ce au dreptul la aceste vaucere, nu-si permit sa ia masa la restaurante sau pensiuni si in al doilea randconsider ca, ce se achita in aceste locatii cu aceste vaucere nu sunt produsr de baza. Deci hotarati-va domnilor guvernanti, ca va contraziceti in afirmatii de ne-ati tarbacit la cap. Daca tot dati niste amarati de bani la niste amarati de oameni, nu le mai puneti unghia in gat cu ce au voie sau nu, sa cumpere.

  2. ... Răspunde

    Ileano, zi mersi că nu-ți cere codul QR pentru acces dar încă nu e târziu. Sunt 100% sigur că te-ai răsvaccinat cum ți s-a recomandat. Așa pățești tanti dacă crezi orice ți se servește. Asta capătă oamenii cuminți, 💩 pe băț! Din păcate. Măcar de a-ți învăța ceva din asta și să vă mai gândiți unde puneți ștampula data viitoare. Rumegați.

  3. Calin Răspunde

    Praf in ochi
    Rahat pe bat
    Bataie de joc
    ETC
    ETC

    • Calin Răspunde

      Regionalizarea si descentralizare tarii cu independenta administrativ fiscala si guvernare regionala.
      Pana Bucurestiul dicteaza doar saracia va creste

  4. Ene Steliana Răspunde

    As dori să știu de ce în aceasta țară după 35 de ani de munca primești o pensie de1492 de lei pe luna? Cum se calculează pensiile în România?

    • stanca eremia Răspunde

      Eu sunt total dezamăgită de toate partidele care conduc si de toata conducerea tari nu mia mai rămas deçit sa va zic si dumneavoastra votanților ca in 2024 sai aruncam la ghena cu foc unde isi merita soarta ca ne-au pîrjolit destul atitea amar de ani sa ne aducem patrioti la putere care cu adevarăt isi iubesc tara si nici din aia nu ne trebue mai mult de 2 partide e suficient pentru a putea conduce o tara ca ceausescu a condus o tara cu un singur partid. Si inca bine.

  5. Rotaru Liliana Răspunde

    Buna dimineața Daca am 30 de ani de muncă și grupa 1 că am lucrat la S.NGalati din 1987 pina in 1995 pot ieși anticipat? Sint născută la 31.03.1967

  6. pavel Răspunde

    Dragi politicieni când ne aruncati praf in ochi cu cei 4 lei pe zi pentru ajutor la cei cu pensie de 1500 lei după ,42 ani lucrați și mai confitionati ce mâncare sa cumpărăm și de unde cumpărăm avem liste cu magazine publicate fara adresa o sa angajez un detectiv sa le găsească …..hai că ați bifat-o și pe această planul îndeplinit……..!!!!!!!!!¡.

  7. Sorin Răspunde

    Domnilor guvernanți. Vă rugăm noi aceștia care ne ducem ziua de azi pe mâine, nu ne mai mințiți, pentru că dvs. mințiți chiar și noaptea-n somn când dormiți. Ia spuneți de când vă tot bateți cu pumnu-n piept că faceți ceva pentru populația țării,dar de făcut nu ați făcut absolut nimic. Rușine să vă fie.

  8. stanca eremia Răspunde

    De ati sti voi guvernanților ca va urit tot poporul nu va mai suporta sub nici o forma dati mereu sondaje care nu sint făcute de oameni cu cap sint numai de drogati cum puteti sa dati PSD cu atit la sută PNL cu atit la suta si celelalte partide la fel cind poporul nu va mai suporta in nici uñ fel ori faceti sondaje pe guvernanti si parlamentari care voteaza de frica sa nu-si piarda tirurile cu bani nu cred ca acele sondaje sunt făcute în popor poporul fierbe abia așteaptă să scape de voi mai au doar 2 ani de suferit si se eliberează de sub jugul vostru la care se va întoarce la gitul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.