Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Top 5 cele mai interesante accesorii pentru casa ta

Cu siguranță vrei să ai o casă armonios amenajată și care să ofere invitaților tăi motive să te admire. De aceea, îți prezentăm mai multe accesorii pe care le poți utiliza pentru a da casei tale un aspect special.

Suporturi pentru flori cu ajutorul cărora să aduci natura mai aproape de tine

Colțurile verzi din camere sunt cele care dau viață încăperii și care aduc natura în interior. Pentru plantele tale, ai nevoie de suporturi pentru flori de bună calitate, care să arate foarte interesant, astfel încât să poți capta atenția. Alege de fiecare dată suporturi din materiale rezistente, care să arate și bine.

Materialele sunt variate și poți alege inclusiv variante metalice, din lemn sau din PVC alb, în funcție de preferințele tale și de modul în care se integrează în spațiu. De asemenea, poți opta pentru suporturi individuale sau pentru spații cu mai multe locuri pentru ghivece.

Oglinzi care să dea un efect special casei tale

Știai că poți schimba aproape complet aspectul casei tale cu oglinzi? Poți alege acum unele dintre cele mai interesante astfel de accesorii și poți da profunzime spațiului, îl poți face să pară mai mare sau poți să îi sporești funcționalitatea. Spre exemplu, o oglindă în care se văd elemente din exterior, va aduce natura în interiorul casei tale și va da un aspect mai amplu spațiului.

Vaze interesante în ton cu stilul abordat în interior

Poți utiliza vaze elegante pentru a da mai mult stil interiorului tău. Cum poți face asta? Foarte simplu, alege de fiecare dată vazele care să complimenteze spațiul și care să se transforme într-un punct focal al încăperii, mai ales atunci când ai camere mici pe care vrei să le decorezi.

Suporturi pentru sticlele de vin

Sărbătorile vor arăta diferit cu suporturile pentru sticlele de vin potrivite. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că alegi cele mai interesante suporturi și că sticlele pe care le cumperi conțin băuturi de bună calitate. La fiecare petrecere vei dovedi că te gândești la toate detaliile și că nu treci nimic cu vederea, nici măcar locul în care pui sticlele.

Suporturi pentru umbrele cu un aspect special

Holul tău elegant are cu siguranță nevoie de un suport pentru umbrele. Astfel, va fi mai ușor să depozitezi umbrelele ude și să le găsești atunci când ai nevoie de ele. De asemenea, va fi mai simplu să scurgi umbrelele fără ca apa să ajungă peste tot în hol.

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.