Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Hoții fură catalizatoarele mașinilor parcate! Un bărbat și o femeie au dat mai multe lovituri

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare- Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați, de către 2 bărbați din Satu Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras, elemente de caroserie, respectiv catalizatoare, de pe autoturismele parcate pe raza municipiului Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele care se fac vinovate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind vorba despre o tânără, de 24 de ani, din județul Maramureș, respectiv un bărbat, de 47 de ani, din județul Satu Mare.

În fapt, cei doi, au sustras, prin tăiere, catalizatoarele sistemelor de evacuare a noxelor montate pe autoturismele persoanelor păgubite.

La data de 21 iulie, polițiștii sătmăreni au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare.

În baza mandatelor au fost efectuate percheziții la un imobil situat în localitatea Negrești Oaș, respectiv la un imobil din municipiul Baia Mare.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate mai multe ustensile folosite la comiterea infracțiunilor.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Dr.Raed Răspunde

    Miliția stă la pândă pe centură unde la 2 benzi pe sens ai limită 70km/h,multe șosele naționale cu o bandă pe sens,are limită de 70,parcările de pe centură sunt pline de gunoaie,nici urmă de o pubelă, toaletele închise,în oraș îți fura catalizatorul, locala doarme in logan cu clima pornită 🖕

  2. Dema Gogu Răspunde

    In tarile arabe furtul este pedepsit prin taierea mainilor,din incheietura !Ce de parlamentari si alte specii de politicieni ciungi am avea daca legea s-ar aplica si la noi !!😁😎🙈

  3. Cetateanul Răspunde

    Din data de 01.08.2022 sute de mii de romani nu o sa mai aiba un loc de munca ! Desigur, cei care iau deciziile nu stau “la comun” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.