Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Turişti nemţi îmbolnăviţi după ce au băut apă de izvor. Blocaţi mai multe zile la Satu Mare

Doi turişti nemţi care şi-au petrecut vacanţa în România s-au întoxicat în ultima zi în România, după ce au băut apă de izvor.

Turiştii, soţ soţie şi un copil de circa 1 an, s-au cazat zilele trecute la o unitate din municipiul Satu Mare, iar la câteva ore au început să se simtă rău. Ei nu mai aveau putere să se mişte, aveau o stare generală de rău, astfel că au solicitat ajutor. Au fost îndrumaţi spre un centru de permanenţă şi au primit ajutor.

Iniţial ei au crezut să s-au intoxicat după ce au luat masa la o pensiune din Breb, Maramureş, dar şi-au dat seama ulterior că s-au înbolnăvit după ce au băut apă dintr-un izvor din munţi. Din fericire, copilul nu a băut apă, astfel că doar adulţii s-au îmbolnăvit. Şi copilul a mâncat la pensiune, însă el nu a păţit nimic.

Deşi trebuiau să pornească a doua zi la drum, ei au mai fost nevoiţi să stea câteva zile în Satu Mare până când şi-au revenit şi au putut să îşi continue drumul spre casă.

12 comentarii

  1. Parampampam Răspunde

    Păi normal! Cei crescuți pe mâncare și băutură sintetice normal că au mațe gingașe! Noroc că nu au făcut ceva erupție pe piele de la aerul curat de munte!😱😲🥴

    • Bogu Răspunde

      Da :-))) Cate dreptate n-ai. Esti exemplul clar al profilului de turism romanesc.

      • Parampampam Răspunde

        Nu știu ce ai înțeles din ce am scris. Am impresia că mai nimica. De acord că turismul autohton e sub orice critică dar și vesticii sunt hipersensibili la multe lucruri pe lângă care noi trecem fluierând.
        Să-ți dau un exemplu. În vestul civilizat nu poți merge în piață să cumperi un litru de lapte din piață pentru că pur și simplu nu găsești. Și câte și câte ar mai fi. De aia când vin la noi vesticii constată cu stupoare vă mâncarea mai are și gust! Și ce gust!

        • radical2 Răspunde

          Ba eu cred ca a inteles. Adica vrei sa spui ca ei sunt mai sensibili si ca tu ai fost crescut in spirit spartan si nu ai nimic nicioadata. :))) Dar vedem cine se bucura mai mult la pensie, tu sau neamtu :)))

          • Parampampam

            Clar neamțul că ei au pensie din care pot trăi cât de cât ba mulți se plimbă prin lume după pensionare. Noi avem pensie pe post de bătaie de joc. Dar să nu se plângă că nu am timp să-mi scot batista din cauza lor. Au jecmănit toată Europa de est după 90 și au pus mâna pe multe lucruri. Asta cu concursul nostru. Să le stea în gât. Să fie clar lor le e bine pentru că nouă în continuare ne este rău.

          • MaciLaci

            Egyaltalan melyik nemzet eri el a nyugdijkorhatart nagytobbsegben?

        • Bogu Răspunde

          Ma bucur ca am inteles ce ai scris si multumesc ca ai si explicat :-)).

  2. radical2 Răspunde

    Si aia baga in ei toate prostiile :))))

  3. Alex Răspunde

    Poate au mancat un mici bun timut la soare inainte sa bea.

  4. A Răspunde

    Să nu spuneți despre ce izvor e vorba ca sa bem si noi. Bagamiad **** in stirile voastre

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Tu poți să bei din orice izvor, n-o să ai nici un drac! Te dezinfectezi cu o pălincă bună și n-ai nimic! 😜
      Hiba nemților asta o fo, nu s-au dezinfectat cu o pălincă bună de prunucă!

  5. Ion Răspunde

    Adevarat ca n ați fi spus din ce izvor rapandulelor care ați scris articolu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.