Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

VIDEO. Un măgar și doi ponei au oprit un tren în județul vecin. Pasagerii au coborât să-i alunge

Trenul privat care a plecat sâmbătă la 12.49 din Oradea spre Cluj-Napoca a fost oprit de niște „răufăcători” atipici, informează ebihoreanul.ro. Doi ponei și un măgar s-au pus pe șinele de tren în zona Șuncuiuș și au refuzat să plece.

A fost oprită astfel cursa privată Oradea – Cluj-Napoca, operată de Transferoviar Călători (TFC). Cei doi ponei și măgarul au fost observați din timp de mecanicul de locomotivă, care a claxonat pentru a-i speria, însă fără succes. A fost nevoit să oprească trenul, pentru a nu-i lovi, au relatat BIHOREANULUI pasagerii.

Aceștia au fost enervați, dar și amuzați de faptul că animalele au refuzat să plece de pe șine.

La un moment dat, trei tineri care se aflau în tren au coborât și au încercat să alunge animalele, dar n-au reușit decât să le fugărească tot șine. „Am stat opriți vreo 10 minute și alte vreo 10 am mers încet cu trenul în spatele măgarului și celor doi ponei. A fost o experiență… interesantă”, a povestit BIHOREANULUI una dintre pasagere.

Până la urmă, animalele au părăsit șinele de tren, eliberând calea ferată spre Cluj.

Sursa: ebihoreanul.ro

5 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Bun venit în România!

  2. Dilo Răspunde

    Romanica anului 2022, stat membru al UE, pe hartie. Cel in tricou albastru ia dat un picior magarului, merita 15-20 ani de parnaie.

  3. ecologist Răspunde

    Doar în șoaptă spun că această configurație apare pe teren când este prin zonă ceva turmă de oi. Că ei au măgari cu care mai cară câte ceva. Iar prin definiție turma de oi presupune niște câini ciobănești din ăia strassenrasse (a se citi corcitură) care numai aia știu că trebuie să păzească turma. Deci pot fi periculoși. Mare noroc au avut ăștia că nu i-au întâlnit! Că ce căpătau de se întâlneau meritau cu vârf și îndesat! Ce ne tot băgăm în habitatul lor? Nu este loc destul?

  4. radical2 Răspunde

    Romanian style :)))

  5. MaciLaci Răspunde

    Tiszta vadnyugat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.