Ultima actualizare: azi, 13:57
Naţionale

Un bărbat aflat în șomaj tehnic s-a spânzurat. Ultimul mesaj, scris pe o factură de utilități

Un bărbat din Slatina în vârstă de 46 de ani, care se afla în şomaj tehnic după ce compania la care lucra şi-a redus activitatea, a fost găsit spânzurat, luni, în locuinţa sa unde a fost găsit şi un mesaj scris pe o factură la utilităţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au fost sesizaţi despre decesul bărbatului de către un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la apelurile telefonice de aproape două zile.

“La data de 11 iulie a.c, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, scrie Agerpres.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost găsit spânzurat cu un cablu de o ţeavă de gaze, iar în locuinţă se afla un plic de la o factură de utilităţi pe care scria: “Ultima variantă/o moarte”.

Un lider sindical, Constantin Popescu, de la compania la care lucra bărbatul acuză faptul că salariaţii aflaţi în şomaj tehnic sunt în situaţie dificilă din cauza lipsei de perspectivă privind locul de muncă.

“Sunt 600 de oameni în şomaj tehnic, toţi au datorii, cine nu are datorii, descoperiri de card, alte credite? Problema e că nu pot fi ţinuţi prea mult timp nici în şomaj tehnic pentru că nu sunt bani să fie plătiţi şi după două luni probabil că vor fi trimişi în şomaj. Vor fi concedieri pentru că nu mai sunt bani, nu este energie”, a spus Constantin Popescu, preşedintele Sindicatului „Aluministul”.

4 comentarii

 1. Gheorghe Răspunde

  Păcat de acest om.Sa fii sănătos și sa-ți închei socotelile cu viata în felul ăsta este trist.In loc să fie bucuros ca a scăpat de un loc de munca toxic și ca avea perspectiva găsirii unui alt loc de munca mai bun el sa găsit sa’și ia viata.Mai nene suntem unii pe aici care am experimentat(din fericire)datul afara de la munca.Frumos îți găsești alt job și te bucuri ca niste nenorociți de patroni te-au dat afara….bravo lor,NU TE MERITAU!!!!Orice lovitura în dos este un pas înainte.

 2. sss Răspunde

  Asta se doreste cu scumpirile, lockdown-ul si restrictiile

 3. Decebal Răspunde

  Bine ca sunt bani pentru angajări la aparatul de stat…
  Inclusiv bonusuri și tichete de vacanta mascate.. în cursuri ..
  Muncim sa întreținem lenea și mofturile polițiștilor și bugetarilor…

 4. dikk grigore bre Răspunde

  bine ma grigore sau gheorghe ce esti dar viata de muncitor in romanistan este din ce in ce mai grea salarul creste fix pwla inflatia 15-20 la suta in fiecare an te-ai uitat mai nou la facturile de utilitati??? abia ajunge sa le plateasca un muncitor in romanistan

  pana cand mai induram fratilor??? cati mai trebuie sa moara degeaba???? sa murim macar ptr libertate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.