Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Singurul politician care a ieșit pe teren la protestatari: ,,Mulți s-au grăbit să taie panglica”

Locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă au ieșit din nou să protesteze față de blocarea drumului care duce spre cartier. Oamenii au ieșit în stradă sâmbătă, la o zi după inaugurarea Centurii, iar astăzi au continuat protestul pentru că nu mai au încredere în promisiuni. Singurul politician din Satu Mare care a stat de vorbă cu oamenii a fost Ciprian Crăciun. Consilierul local a ieșit astăzi pe teren și i-a ascultat pe protestatari, explicându-le cum a blocat birocrația lucrurile și când se vor rezolva până la urmă lucrurile. De asemenea, acesta nu a ratat ocazia să-i înțepe pe politicienii prezenți la inaugurarea Centurii.

Ciprian Crăciun a ieșit, în această seară, pe teren la protestatari și le-a spus că s-au făcut demersurile necesare pentru ca drumul spre Sătmărel să fie deblocat, însă este nevoie de puțin timp până procedura va fi dusă până la capăt.

,,Am avut o discuție cu domnul prefect. S-au făcut demersurile necesare, se așteaptă un răspuns, procedura nu este foarte simplă, dar probabil în cursul zilei de mâine sau poimâine se vor rezolva problemele. Este însă foarte trist că știau aceste lucruri din timp, știau proiectul, știau că trebuie să se facă recepția și să fie respectat acest proiect”, a spus Ciprian Crăciun.

Consilierul municipal nu i-a uitat însă nici pe politicienii prezenți la inaugurarea Centurii, spunând că mulți s-au grăbit să taie panglici, însă când e vorba de responsabilitate nu vine nimeni.

,,Am văzut că foarte mulți s-au grăbit la tăiat panglici, dar când vine vorba de responsabilitate văd că nu vine nimeni”, a mai spus consilierul local.


CITEȘTE ȘI:

13 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Singurul amestecător de kkt, artizanul plângerii penale!
    Ce nu reușește el să înțeleagă este că tocmai “protestatarii” sunt pasibili de dosare penale pentru faptele pe care le reproșează autorităților!

  2. csaba buci Răspunde

    Omu are dreptate!Nu l-am vazut nici pe Cozma nici pe vizionarul de Debrecen! Chiar Gabore mai ești primar sau doar esti in mișcare?Doua cartiere din oras urla si blochează drumul si tu unde dracu ești? La Hortobagy, la bai de nămol,ca ștrand la noi ciuciu?Da lasa ca a rezolvat Govoride, care este tata vostru!Asta om de baza!

  3. Eu Răspunde

    Na asa ! Iar a profitat ! Oportunistul! Oare cate voturi a mai adunat? Nemernicu de Croitor!

  4. Salahor Răspunde

    Ce mai corect și onest om!
    Îl văd viitor primar.
    Are votul meu!

    • Camelia Pop Răspunde

      Așa cum nu mă reprezintă actuala dar nici fosta clasă politică așa nu mă reprezintă nici papițoii, trantorii care s-au găsit destepții Satmareluui.

      • Victor Răspunde

        Macar Crăciun și-a asumat clanța oamenilor care au perfecte dreptate,dar călărețul Cozma,primarul vejnic in mișcare Gabor,toți trepadusii din conducerea municipiului care s-au înghesuit la pozele oficiale cu inaugurarea nu au venit la încasat clanțe de la oameni a rezolvat maestrul combinațiilor Govor problema și de data aceasta,le-a dat la toți peste bot,dovedind încă o dată cine este Dumnezeu în politica sătmăreană!:)))))

    • Eu Răspunde

      Doar cu votul tau nu va fi Primar ! Dar merita sa incerci! Cine se aseamana …

  5. Beny Kira Răspunde

    Nu poți sa întorci un oraș pentru 5 bicicliști.

  6. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Și cu ce rezutate s-a soldat vizita croitorului Ciprian Crăciun? Că dacă rezultatul e ZERO, a mers degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.