Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

Urmează zile de foc. Temperaturile vor ajunge la 40 de grade Celsius în nord-vestul țării

Meteorologii anunță că mâine vor emite prima alertă de caniculă, în condițiile în care valul de căldură asupra României e tot mai accentuat, iar disconfortul termic crește de la o zi la alta, informează Digi24.

,,Miercuri dimineață vom elabora prima alertă meteo de caniculă. Cu siguranță, vom merge pe cod galben luând în considerare valorile de 36-37 de grade.

Cu siguranță, din aproape în aproape, nu excludem codul portocaliu, cel puțin la prima vedere, pentru că până la urmă suntem în luna lui cuptor. Este cea mai caldă lună a anului în țara noastră.

Trebuie să ne raportăm și la cele mai ridicate valori ale lunii lui cuptor înregistrate în istoria măsurătorilor meteorologice: 44,3 reprezintă maxima absolută lunară în data de 24 iulie 2007, la Calafat. Cu siguranță, la nivel regional, mai ales partea de vest, nord-vest a țării, ne așteptăm la valori de 39, 40 de grade care să reprezinte acest vârf al acestui episod, valori care să se apropie de maximele acestei regiuni”, a declarat, pentru Digi24, directorul ANM, Elena Mateescu.


CITEȘTE ȘI:

 

5 comentarii

  1. sergiu Răspunde

    totusi da ce vreti ???? Vara sa fie caldura!!!!!
    Iarna o sa plangeti dupa caldurica …sau cand o sa vina factura de 1500-2000 ron !!!!!
    macar acuma sa ne ancalzim gratis…

    • Altu Răspunde

      @sergiu,tu ești prost de bubuie. Auzi la el ,să fie căldură. Moare lumea din cauza căldurii, culturile sunt compromise ,apa se va rațilionaliza, și el vrea căldură. Vei ajunge să îți dai toată averea pt apă și tot nu vei avea de unde cumpăra. Tu vrei căldură.

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        Zi la @sergiu aista că mai bine ar face conserve de căldură pentru la iarnă. Ce avere face! Ia căldura gratis acum, pune capac la borcan, niște salicil și gata căldură la iarnă rezolvată! Ce băiat deștept e @sergiu aista nu? O să-l doară la pluă de factura la gaz! Sau zici că oricum îl doare? Tot ce se poate!😱😲🥴🤯

  2. Bogdan Dumitras Răspunde

    Vine Adi Cozma cu ceai și pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.