Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

VIDEO. Microbuz cu români, accident în Ungaria. Doi morţi, nouă răniţi!

Un microbuz în care se aflau mai mulţi români a fost implicat într-un accident în Ungaria, în această dimineaţă, rezultând doi morţi şi 9 răniţi. Accidentul a avut loc între localităţile Földes și Berettyóújfalu din judeţul Hajdu-Bihar, pe tronsonul de kilometru 31 al autostrăzii nr.42, în jurul orei 4:30.

Potrivit Poliţiei din Ungaria, în urma impactului violent, două persoane și-au pierdut viața, anunță polițiștii maghiari.

Se pare că șoferul microbuzului, care este înmatriculat în România, a încercat să depășească tractorul dar s-a ciocnit de remorca acestuia, iar apoi a ricoșat într-o mașină care circula din sens opus.

Două persoane au suferit leziuni grave și nu au mai putut fi salvate, decedând pe loc. În plus, doi copii și șapte adulți au fost tratați pentru răni grave la cap și membre.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că microbuzul a lovi tun utilaj agricol care circula dimineaţa foarte devreme fără lumini, astfel că şoferul microbuzului nu s-a observat la timp.

2 comentarii

  1. misi Răspunde

    Tot ii injurati pe unguri, ocoliti si tara lor. Tot timpul ii trimiteti pe romanii de etnie maghiara sa mearga dincolo daca aici nu le place. Ei ce cauta acolo?

    • H&R Răspunde

      Ei ce cauta acolo? De multe ori moartea din pacate.
      Nu le poti generaliza pe romani, ca unii au viziuni speciale si istorie cum vor ei sau ce vor ei sa auda sau sa citeasca e una, dar majoritatea e OK. Crede ma. Unii cauta doar tensiunea (pacat ca nu la 1000V)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.