Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Accident în județ. O mașină a intrat într-un copac. Victimă dusă la spital

ACTUALIZARE. Un accident rutier s-a produs, în această seară, duminică, 21 august, între localitățile Livada și Orașu Nou, după ce un autoturism a intrat într-un copac. Informațiile legate de un posibil incendiu au fost infirmate.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, la locul situației de urgență, s-a constatat că un autoturism era în afara părții carosabile. Victima a fost preluată de echipajul din cadrul SAJ Satu Mare și a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, informează ISU Satu Mare.

Știrea inițială:

Astăzi, 21.08.2022, la ora 20.45 dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat despre un accident rutier urmat de un incendiu, pe DN19 între localitățile Livada și Orașu Nou.

Din primele informații există o victimă conștientă, aceasta nefiind încarcerată. La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și șase subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

La locul intervenției s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. La locul intervenției a fost trimis și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livada.

 

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    E clar. Ungurii sunt de vina.

  2. Darwin Răspunde

    Nu servește nimeni niște selecție naturală? Azi se oferă la promoție!😱😫😮😲

  3. Pulitist Răspunde

    I-a sarit copacul in fata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.