Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accident în Satu Mare. Minoră (14) lovită de o mașină pe ‘’zebră’’. Șoferul vinovat a fugit

La data de 22 august, o minoră de 14 ani, din Satu Mare a fost acroșată de către un autoturism, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto care se afla la volanul autoturismului implicat în evenimentul rutier a părăsit locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului. La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, polițiștii au identificat persoana care se afla la volanul autoturismului fiind vorba despre un bărbat, de 51 de ani, din Satu Mare.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă în dosarul penal deschis pe numele bărbatului, pentru comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului și vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

18 comentarii

  1. misi Răspunde

    Pe altundeva scria la ora oo.10. Ce cauta una singura in oras la ora aia? Sa-i verificati si pe parinti, poate erau drogati sau beti si nici nu stiau unde umbla fetita.

  2. Girafa Răspunde

    Pietonii au fost prost, incorect invatati, informati!
    Ei atata stiu : avem prioritate pe zebra!
    Si trec pe zebra cu ochii in telefon, etc.
    Trecerea ar trebui inceputa cu o asigurare, si contact vizual cu soferul, si observatia ca acesta incetineste

    Sa te bagi in fata unei masini care este la 1m de zebra este accident sigur, n Porche la 50km /h are distanta de franare cu tot cu timpul de reactie 32 m!

    • altu fără bmw Răspunde

      Că de aia zice codul rutier că indiferent în zona trecerilor de pietoni ce trebuie făcut????? No ia spune! Degeaba ai tu dreptate sau prioritate dacă pățești ca și în accidentul din Ialomița de azi. Adică intri în intersecție, vezi că vine boul celălalt și nici măcar nu încetinește dar mergi și tu ca dițălul că ai prioritate!?
      https://adevarul.ro/stiri-locale/slobozia/accident-groaznic-in-ialomita-o-persoana-a-murit-2199751.html

    • Girafă proastă e mă-ta Răspunde

      În apropierea trecerii de pietoni, atunci când sunt pietoni în apropierea trecerii, limita de viteză este de 30 km/h!!!
      Sper că BOUL de șofer să rămână pieton câteva luni bune!!!
      La fel și ceilalți idioți care comentează fără a cunoaște regulile de circulație!!!

      • 💩💩💩💩💩 Răspunde

        Ideal ar fi că șoferul să fie accidentat cât timp e suspendat, să i se rupă și lui câteva oase!

      • Antibou Răspunde

        Hai ca am pațit : ma apropi de zebra cu 30, una sta cu spatele la zebra, vorbeste cu alta , si cand ajung la dungi, aia se intoarce brusc si o ia pe zebra….
        Normal ar trebui o dunga la o distanta de zebra, daca este masina trecuta de dunga, pietonul ar pierde prioritatea din cauza ca distanta de franare nu ajunge pt 30km/h.

  3. unul Săca Răspunde

    Evenimentul nedorit , unde s-a petrecut? Scrie undeva?

    • altu fără bmw Răspunde

      @unul Sâca. Nu scrie. Îți zic eu. Pe Careiului. De aia sunt ziariștii lui pește prăjit să-ți dea jumate informație. Restul pescuiești tu de unde apuci. Adică faci munca lor.😱🤮

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Pacat ca unii nu vor sa invete nimic din greselile altora !
    Asta rezulta si din comentariile de mai sus.
    Da, legal, soferul e vinovat 100%.
    Victima , legal, e nevinovata 100%.
    Ce nu inteleg eu, e psihologia unor oameni.
    Spuneti-mi mie cu ce este fericita victima ca a traversat legal ?
    Cind stii ca pasind pe banda de circulatie a unei masini iar in caz de coliziune intre tine ca om care gindesti ( sau ar trebui ) si o masina care nu poate gindi, cu siguranta tu vei suferi nu masina, cum sa nu te uiti in stinga si-n dreapta sa vezi daca poti pasi in siguranta ???
    Sigur soferul a mai facut greseala de a parasi locul accidentului, fapta de condamnat.
    Ca pieton si ca sofer care conduce de mai bine de 45 de ani fara sa fie implicat in nici cel mai mic incident rutier, cred ca am caderea morala sa spun ca eu o condamn pe victima in acest caz.
    Am vazut cazuri cind tineri se arunca efectiv in mod sinucigas in fata masinilor, ca doar acolo e vopsit drumul…

    • Gheorghe Răspunde

      Tepes poti sa condamni victima ca fiind vinovata!Tu zici cam asa,,cred ca am caderea morala sa spun ca eu o condamn pe victima in acest caz”.Ce bine ca politistul nu va judeca astfel!Him,dar daca s-ar fi intamplat cuiva din famile un astfel de accident in care soferul loveste persoana exact acolo unde pietonul are dreptul 100% sa traverseze in siguranta ca doar soferul stie ca in apropierea trecerilor de pietoni ARE OBLIGATIA sa reduac viteza,sa nu circule cu mai mult de 30km/h(!!!???) ,sa mareasca atentia,sa conduca preventiv si mai ales sa acorde prioritate pietonilor angajati in traversare strazii,tot asa ai spune?Acolo e vopsit drumu si este dreptul lui sa treaca,in siguranta si acolo este OBLIGATIA soferului sa-l lase sa treaca nu sa urce cu masina pe el!Trecerile de pietonui sunt si presemnalizate asa ca nu avem scuze …..Bipedul cu masina(nu se poate spune ca era sofer)pe langa ca este un nemernic,incalca legea cu buna stiinta mai este si un iresponsabil si un las,parasind locul accindentului.Aici avem toate motivele sa-l lasam pieton pentru tot restul vietii,sa nu mai conduca in afara de roaba absolut nimic,eventual sa conduca valiza pe sub pat….

    • @Vlad Tepes Răspunde

      Ești un bou semianalfabet frustrat și n-ai ce să faci! Ești genul de jeg care, când pățește ceva, urlă cât îl țin plămânii că altul este vinovat, tu nu!
      Ce morții mă-ti este atât de greu de înțeles că trebuie să acorzi prioritate la pietonii angajați în trecere, pe trecerea de pietoni??

  5. Gyuri Răspunde

    Șoferul vinovat urmează să fie condamnat , sau nu, de un judecător nu de un polițist. De la acest nefericit accident și până la a transforma pietonul(în general) în stăpânul absolut al șoselelor este cale lungă. Ia să ne spui tu nouă câte activități de prevenție rutieră faceți prin școli?

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Voi vorbitorii de limbi fino-ugrice aveți o problemă cu înțelegerea noțiunilor din codul rutier!
      Sugacilor, în hungaria, jermania, anglia sau oriunde vrea poola ta, dacă nu opresti la trecerea de pietoni când sunt pietoni în apropiere, chiar dacă nu au coborât pe carosabil, îți iei o amendă de nu te vezi!
      Doar aici bateți din pofe ca niște porci care nu pricep nimic!!!

      • Gheorghe Răspunde

        💩💩💩💩💩,trebuie sa-ti dau dreptate de data asta dar ce folos pentru a unii bipezii care-si zic soferi nu vad degeaba au ochi iar neuronul lor prajit nu ajuta la nimic.

        • Gyuri Răspunde

          S-au trezit 2 speciali să arunce cu lături pe aici. Că dacă stai să-i cauți la diplome ai surprize neplăcute. Dă-i baston unui sergent și se crede mareșal

        • Gyuri Răspunde

          Bipezii ăștia îți plătesc ție solda și pensia specială. Specialule.

  6. @Vlad Tepes Răspunde

    Și ai face bine să nu terfelești numele marelui domnitor care a fost renumit tocmai pentru cruzimea cu care îi pedeapsa pe cei prinși cu furtișaguri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.