Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Adrian Cozma anunță că îl dă în judecată pe Kereskényi Gábor. Cum a răspuns primarul

Adrian Cozma anunță că îl dă în judecată pe primarul Kereskenyi Gabor, după ce acesta a lansat mai multe acuzații dure la adresa președintelui PNL Satu Mare, numindu-l ”micul dictator” și ”omul supozitor”.

Cei doi au avut un schimb de replici în direct la Antena 3, iar Gabor Kereskenyi a susținut că acele cuvinte sunt folosite de fapt de colegii lui Cozma de partid și consideră că reflectă adevărul.

,,Este de fapt o concluzie pe care au folosit-o colegii dânsului, eu am preluat-o de la ei, dar de fapt, cred că reflectă adevărul. Domnul deputat este un fel de băgător de seamă. Eu de fapt am preluat această expresie și am prezentat-o într-o conferință de presă”, a susținut Gabor Kereskenyi, în direct la Antena 3.

Ca replică la declarația primarului, Adrian Cozma susține că așteaptă explicațiile în instanță.

,,Acum încearcă să se scuze cu tot felul de scuze copilărești, dar în instanță probabil o va explica mai bine”, a susținut acesta în direct.


CITEȘTE ȘI:

 

29 comentarii

  1. satu mare Răspunde

    Să mergeți amândoi in **** soarelui că sunteți exact același aluat,nu este mai bun Gabor de cât Cozma și nici Cozma de cat Gabor,eu să fiu judecător aș da cu ciocanul după amândoi în sala de judecată, nu ați făcut nimic pentru municipiul și județul Satu Mare,înafara de hoții și circ!!!.

  2. Boom 😎 Răspunde

    @satu mare + T1918
    Cred cã voi dii stați în Stâna d’aia nu vedeți cã oraşul aratã mai bine 😱🤯

    • Chelu Răspunde

      ai baut palinca de dimineata cu primarul sau ai ochelari cu lentile din fund e borcan de nu vezi in ce hal arata orasul?

      • Paralelu Răspunde

        Parcari reasfaltate, strazi reasfaltate, trotuare reasfaltate, autobuze noi. Orasul arata jalnic intr-adevar!

        • c-block Răspunde

          Știi cum se mai spune? După chipul și asemănarea alegătorilor. Că doar și acolo se lucrează “din materialul clientului”. Adică este ales dintre noi. Tu nu vezi câte comentarii idioate sunt zilnic aici?

        • esti clar etnic Răspunde

          totul facut anapoda doar ca sa poata spune ca “este facut” nu mai abera ca o dai in penibil si arati clar ca esti unul din acolitii care-l linge pe chelie pe betiv. ce sa faci, asa-i cand esti indoctrinat, zici ca esti din secta lu bivolaru.

          • Paralel

            Sunt indoctrinat, ai dreptate. Imi parchez masina pe asfalt si nu pe pietre, cand ma dau jos din masina, curtea imi e iluminata LED si din parcare pana la bloc am asfalt. Nu ca ar fi treaba ta, dar nu sunt etnic maghiar, iar daca as fi, nu vad care ar fi problema. Sa fii sanatos!

    • satu mare Răspunde

      …dute in plm de analfabet!.

  3. c-block Răspunde

    Era mai bine în mandatul lui Coica când ca să fie sigur că nu greșelte mai bine nu a făcut nimic? Cacofonie intenționată. L-ați schimbat pe Gyuszika ca să aveți un rrromân aproape complet paralel cu administrația în loc să puneți pe cineva care știe meserie în administrație? Totuși românii sunt majoritari în oraș și nu se găsește unul comoetent? Acum ăsta cu chiu cu vai încearcă să recupereze și îl atacați? Vedeți că dacă atacați administrația condusă de el asta include și angajații români din Primărie și sunt destui. Eu aș lăsa să faceți un mandat-două ce vreți voi apoi nimeni nu v-ar mai băga de seamă că s-ar edifica că numai tromboniți și de fapt habar nu aveți. Ce ușor e să comentezi de pe margine? Și dacă tot veni vorba de Coica ce a-ți zice dacă ar fi luat la întrebări lentru prelungurea ilegală a contractului cu Florisal? Ca dacă nu făcea noi aveam deja demult alt operator! Nu aud nimic!😱😤 Știți că din cauza asta avem o gaură de minim 3 mlrd. la buget din cauza amenzilor la Fondul de Mediu? Dar ne permitem, nu? Ia mai bine să-l luăm la puricat pe cel vinovat!

    • aberatii Răspunde

      acum ce firma de salubrizare e?

      • c-block Răspunde

        Mai citește odată! Exact aici e problema! Contractul demult era expirat și demult aveam alt operator. Poate, nu știu.

        • aberatii Răspunde

          Deci tot Florisal, si acum ca e gabor primar. Toti sunt o apa si un pamant, si gabor si cei dinainea lui. Daca cei dinaintea lui nu au facut nimic notabil pentru oras, gabor pur si simplu si-a batut joc de banul public. Lucrari de mantuiala, toate. De la pavajul fara nici un sens din centru, la tampenia aia de fantana cu muzica ce ne deranjeaza non stop pe cei care locuim in blocurile de langa, la imbecilitatea de pasarela ce coboara prin fata pe la reflex, lacul cubic, si lista e lunga. Daca ceilalti nu au facut deloc, gabor a facut. prost. prost de tot. Nu am apartenenta politica la nici un partid, pentru mine toti sunt la fel. Si astia care-l ridicati in slavi fie pe gabor fie pe oricare altul dinaintea lui, sunteti pur si simplu niste lingai.

          • c-block

            Ai uitat ca a vrut sa scoata Florisal din ecuatie si cred ca tii minte ce scandal a fost. Cu restul sunt de avord. Numai investitii facute pe jumatate, fara cap si fara folos. Gen pista de bitigli de langa primarie care se termina in aer. Astfel de investitii degeaba sunt facute daca nu se pot folosi si nu aduc plus valoare. Suntem un oras de kkt. Iar pentru ca m-ai facut lingau astept sa-ti ceri scuze. Niciodata nu am fost si nu voi fi. Nu stiu de unde ai tras concluzia.

          • aberatii

            Nu te-am facut pe tine personal. Daca te simti inclus in categoria mentionata in postarea anterioara, nu am de ce sa imi cer scuze. Daca nu te identifici cu aceasta categorie, nu ai de ce sa te simti jignit.

  4. Beton Răspunde

    Imi explica si mie cineva cum a ajuns terenul din spate de la catedrala din sens in posesia lu tarr? domnu primar?

    • realitatea Răspunde

      Chirie. Cum stai si tu in garsoniera ta. Proprietar e episcopia romano-catolica. Dar nu uita ca a trebuit sa refaca complet o parte din cladire ca era prapad. Era mai bine inainte ca era sa pice cladirea pe capul oamenilor in plin centru? Nu mai bine e renovat, exploatat si aduce si venit? Dar stai! Problema la tine e ca de ce firma ungureasca, nu? Pai ce v-a impiedicat? Puturosenia?

      • realitatea Răspunde

        Dimineata cand m-am trezit pe banca din statia de autobus, mi-am dat seama ca nu mai am nici baterie la telefon si nici mega de internet. Dati si mie 5 euro sa-mi incarc cartela?

        • Beton Răspunde

          Din lipsă de inspirație scriu prostii sub numele altora. Așa reacționează un BOU care primește răspuns la întrebarea sa. Țăran, ce mai!😱🤮😤💩

  5. cazma Răspunde

    E pentru prima dată când am musafiri din altă oraș și îi duc cu plăcere în centrul orașului. Curat frumos incepe să se miște ceva Nu mă interesează politica dar e primarul în mișcare. Felicitări.

    • realitatea Răspunde

      În curând vom putea să ne schimbăm denumirea în Satu beton. Ție îți place centrul nou numai betoane? Acum te coci acolo și este cenușiu-cenușiu-cenușiu. Mai cenușiu ca și înainte. Cine a proiectat și cine a avizat asta să-și bage undeva diploma. Dacă asta se cheamă mișcare eu prefer să stau pe loc. Mă apucă groaza cum va arăta piața Libertății dacă tot așa se va lucra.

    • Biker Răspunde

      Te-ai dat de gol dupa modul in care scrii. Mai sunteti multi postaci de-a lu gabor? Va plateste sa stati toata ziua pe intenet sa postati aberatii?

  6. Aldo Răspunde

    Cozma reprezinta politicianul tipic romanesc din 90 incoace. Un fel de brand national. Datorita acestor personaje magnifice suntem codasii Europei. Iar referitor la Consiliul Judetean, cind te gandesti, de pe vremea lui Stef&Co, singura investitie in sistemul medical era masinaria de sosonat bocanci, te apuca pandaliile.

  7. Sat Răspunde

    De longevivul Gyuszy s-a săturat tot Sătmarul de aceea a ieșit Coica. Românii în schimb l-au executat pe Coica la vot pt ca era incompetent , problema e că pe Gyuszy nu l-au executat ungurii deși nu a făcut mai nimic pt oraș și l-au reales doar pt că era ungur. Oricum in acest oraș se alege etnic nu după competente…

    • c-block Răspunde

      Nu a fost chiar așa dar nu o să te conving, sunt sigur de asta. UDMR a cam luat mâna de pe el prin 2012 din ceva motive. Că românii nu știau asta este exact o altă treabă. Apoi indiferent că l-au executat pe Coica ori ba omul ăla nu trebuia să fie nici măcar candidat la fotoliul de primar! Data viitoare când se va alege un candidat panromân tot așa va fi? Că atunci mai bine nu! Că nu uita cine a fost pe aceeași perioadă președinte la județ! Sau senator-exprocuror. Să se pună candidați capabili și se va termina treaba cu votul etnic. Sincer abia aștept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.