Ultima actualizare: azi, 14:10

Naţionale

Atenție la neatenție! O nouă țeapă cu „super-oferte” a apărut în mediul online

O nouă țeapă a apărut de curând în mediul online. Mai exact, din data de 8 august, pe o rețea de socializare a apărut pagina “Cea mai bună oferta a zilei” care la prima vedere arată ca un magazin online de vânzare a tigăilor Tefal, în realitate, însă, pagina dorește obținerea datelor personale și bancare.

Pe pagină apar mai multe imagini care prezintă o „super-ofertă” pentru o tigaie Tefal la prețul de  9,89 lei. În postările principale sunt mai multe comentarii cu recenzii pozitive, însă cele negative sunt șterse după câteva minute.

Prin apăsarea butonului de “cumpără” ești redirecționat pe o pagină cu logo-ul Amazon unde ești anunțat că ai primit un cadou. Ai trei șanse de a câștiga o tigaie, prima cutie deschisă este mereu una pierdută, în cea de a doua este premiul.

Prin acest tip de pagină se pot obține date personale precum nume, prenume, adresă, număr de card și codul CVV/CVC.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Mai sunt inca indivizi care cred astfel de prostii?De mult am inchis aceasta retea de socializare de c…cat.Nu mai puneti botul la astfel de hotii.Pe bune este muuult prea evident ca este teapa.Ca si cum as face anunt ca ,,vand apartament 4 camere in centru nou,mobilat cu cheltuielile platite anticipat pe 10 ani,cu garaj incalzit si beci la pret de 1000 de euro“.Cati ar crede ca este posibil asa ceva?….poate ca sunt unii care cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.