Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Plăteşte cu libertatea pentru o sticlă de vin! Sătmărean condamnat la închisoare

Un şofer din judeţul Satu Mare a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare, după ce a fost prins beat la volan. El a avut anterior o condamnare cu suspendare în Austria, iar în urma abaterii judecătorii i-au dat pedeapsă cu executare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în data de 01 februarie 2021, bărbatul, alături de mai multe persoane, au stat într-o stație Peco, unde au consumat și băuturi alcoolice, între orele 16:00-23:00. După ce a consumat o sticlă de vin, bărbatul s-a urcat la volanul mașini sale, pentru a se deplasa cu maşina, însă pe DJ 109L, la ora 23:20, a fost oprit de către echipajele de la poliția rutieră Negrești Oaș, iar la testarea cu aparatul etilotest bărbatul a avut o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, de loc din Negrești Oaș, a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar pentru că a mai avut antecedente penale și în urmă cu câțiva ani, a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu executare.

El a fost condamnat anterior la Graz, în Austria, la o pedeapsă de 24 de luni de închisoare cu suspendare pentru agresiune și hărțuire.

Condamnarea a fost pronunţată în cursul săptămânii trecute.

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Asta cu alcoolemie de 0,72 de la o sticlă de vin este poveste vânătorească. Foarte bine că l-au băgat puțin la răcoare! Tot e mai bine decât să plângă alții ulterior! A se vedea în acest sens accidentul cu tânărul young & restless de 16 ani din Cobadin – CT care de ani buni tot încerca să facă un accident ca să ajungă mă gândesc pe prima pagină! În final a reușit! Doar că toți patru din mașină au murit! E plină șoseaua țării cu astfel de inconștienți care se cred nemuritori! Asta până la proba contrarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.