Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

AUDIO. Cartier din Satu Mare terorizat de un crescător de câini

Un cartier din Satu Mare este terorizat de gălăgia produsă de câinii unui crescător. Este vorba despre cartieriul 14 Mai, în zona străzii Egalităţii, unde un bărbat ţine aproximativ 10 câini husky, care în fiecare noapte şi dimineaţă fac o gălăgie care îi trezeşte pe vecini.

“Concertul” se aude la mare depărtare, în special la orele 4 – 5 dimineaţa, deranjând locuitorii din cartier.

Oamenii au discutat cu proprietarul, însă acesta nu a luat nicio măsură. Ulterior oamenii au anunţat autorităţile, dar, deocamdată nu s-au luat măsuri.

“Este un “concert “de câini husky, un vecin are crescătorie (nimeni nu ia măsuri, suntem epuizati de aşa un sunet) şi cam asa se aude seara/ noaptea şi dimineata!”, ne-a transmis familia revoltată.

26 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Și câte mai sunt așa! Mai e una în incintă la fost ITA Ardeleana!

  2. Y_grec Răspunde

    Există pe youtube o chestie cu ultrasunete antilătrat , trebuie cumpărată o boxă și pus chestia asta la maxim , să vezi cum îi amorțește subit .

  3. Aspi Rina Răspunde

    Poate individul ar trebui prins si bagat intr-o camera in care sa fie montate 10 boxe de 10.000 de w si sa i se puna aceasta inregistrare…La maxim ,vreo 10 ore !

  4. s.m. Răspunde

    Asa este si in micro17 pe strada Jubileului pe partea cu gardinile si casele. Nu poti noaptea sa dormi cu un geam deschis din cauza latratul cainilor cu sau fara stapani+ spalatoria cu fise care este non-stop deschis si produce un disconfort fonic ridicat! Dar avem un oras in miscare cu spalatorii auto non stop construite sub geamurile oameninilor!

  5. Primăria viile sm Răspunde

    Exista asemena situații și in Viile SM unii nu neaparat crescători de câini dar in posesia a zeci de specimene chiar unele și corcituri. Legea însă spu e clar care este limita in funcție de relieful in care se aplica. La Câmpie maxim doua cotarle, la deal maxim 5 și la munte cu ceva mai mulți. Așa ca domnilor cățelandri va rugam respectați legile ca altfel e belea.

  6. Norik Răspunde

    ȘI LA ORAȘ MAXIM 10 CÂINI!!!! ASA CĂ OAMENI BUNI CIOCU MIC ȘI JOC DE GLEZNĂ!!!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bai da ce jurist aveti mai nou la Primarie? 😁
      Sau o scapat la tastatura mecanicu de tractoare?

    • Unu Răspunde

      Iai pe toți la tine măi Norick, dați-aș cu ei la gleznă, să vezi cum e !

      • Norick Răspunde

        @Unu : Du-te la oftalmolog hombre ,sau bea cu un deț’ mai putin. Ai probleme serioase cu vederea .:-P
        Sper , ca doar vodca si soarele sunt de vina , asadar de data asta te iert … 😛 😀

        • Una Răspunde

          Tokorody inein h..e norick !!!

          • Unu=una

            Io am șeva probliemi cu șeva circulație pe șeva stradă că di șe nu ie sens unic!?!? Măcar așe aș shti și io cum se circulează pe acolea că așe dacă vine shineva din sens opus tot mă sperii!!!!😱😲🤪🥴💩💩💩

          • Norick

            Cand ai decis ce vrei sa porti : fusta , sau pantaloni scrie-mi.
            Pana atunci mukkklessz ! 😛 😀
            P.S. am a presimtire cu fusta… Tu esti guy… 😛 😀

  7. Satmarean Răspunde

    Pe str. Egalității e chiar jale cu câinii, la intersecția străzilor Fraternității cu str. Egalității o duduie are vreo opt câini de talie mare, cum te apropii de zonă ți-e pur și simplu frică să treci pe trotuar sau pe stradă că sar ca nebunii pe gard și ai impresia că rup gardurile și nu.numai acolo !!!. Rog frumos Primăria Municipiului Satu Mare să facă verificări și ceva concret în acest sens. E pur și simplu dezastru. Nu mai vorbind noaptea când se apucă și latră ca nebunii fără nici un motiv. Nu te poți odihni. Și asta zi de zi, noapte de noapte.

  8. Gogu Răspunde

    De-aia sunt atat de multe case ieftine de vanzare pe Egalitatii si Fraternitatii ?🤣

  9. alecu Răspunde

    E canisa autorizatta?!

    • Jan Răspunde

      Pe dracu e autorizată și în plus mai repară tipul și mașini fără a fi autorizat , în special lucrări de tinichigerie și vopsitorie. Urgent verificări și luate măsuri de autoritățile competente !

    • comentator Răspunde

      @alecu, ești mai mult decât naiv! Dacă întreba asta un copil de grădiniță mai ziceam și eu dar așa????? Pe care lume trăiești? Și de fapt pe cine crezi că interesează? Acum niște ani înainte de a se face mallul era o familie de țigani la baza digului într-o clădire dărăpănată. Familia aia care a murit în incendiu de beți ce erau. Aveau vreo 5-6 javre ordinare care sistematic atacau oamenii pe dig, îi mai și mușcau. S-a scris și pe aici. Deci asta vizavi de centrul nou!!!! Nu s-a făcut nimic! Concluzia fiecare trage singur. Și cică suntem oraș în mișcare!? Da, în jos!!!!

  10. Cetateanul Răspunde

    Mda, eram zilele trecute la cineva care si-a cumparat doua apartamente de-a lungul timpului si mi-a zis ca are de gand sa le vanda, eventual sa mai puna ceva diferenta si sa se mute la casa . I-am zis, prietene, nu te grabi . Am prieteni care locuiesc la casa, nu te auzi efectiv pe trotuar, s-a intimplat de mai mul te ori sa ma duc la un prieten si sa inceapa cainii sa latre, vreo patru peste drum si altii de la casele alaturate . Pur si simplu trebuie sa vorbesti mai tare, sa strigi aproape ca sa fi inteles . Daca trece un om vorbind la telefon nu se aude, trebuie sa-i spuna interlocutorului ca-l suna mai tarziu sau se iasa de pe strada … nu te poti plimba cu un copil ca animalele fac o galagie infernala .
    Nu m-as muta la casa sincer, cainii latra zi si noapte !

  11. Satmarean Răspunde

    Așa este cetățene. E dezastru pe multe străzi. Efectiv cum mergi pe trotuare latră câinii ca nebunii. În plină zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.