Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Biciclist accidentat grav la Viile Satu Mare. Preluat de un elicopter SMURD

Biciclist accidentat grav la Viile Satu Mare. Astăzi, 28.08.2022, la ora 10.44 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist, în localitatea Viile Satu Mare.
La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD B2, cu 3 paramedici, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

A fost solicitat și sprijin aerian, astfel încât la locul intervenției s-a deplasat elicopterul SMURD Jibou.
Victima, de sex masculin în vârstă de 19 ani, a fost găsită în stare de conștiență, prezentând multiple excoriații, a fost preluată de echipajul de pe elicopter și transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

7 comentarii

  1. Observator Răspunde

    Da nici un cuvintel despre autorul accidentului ? Fiindca e cu functii in udmr ? Fiindca avea si putina alcolemie ? Sa va dau si numele ?

  2. jean Răspunde

    PANA S-A RIDICAT ELICOPTERUL DIN jIBOU, ERAU DE MULT LA URGENTE CU SALVAREA,PREA MULTE INTERVENTII CU ELICOPTERUL PT ACCIDENTE BANALE

  3. Ziggy Răspunde

    E simplu de dat numele pt ca este arhicunoscut nu doar in vii…omul cu abatorul, carmangeriile, palinca, vinul, pensiunea și multe altele. Marele întreprinzător al zonei, cel care pune primar sau scoate primar după bunul plac, cel care, deși nu singurul din comuna, conduce ca un descreierat…”angajații” lui fac la fel, fie ca e Mitsubishi-ul de teren dau orice alt vehicul toți conduc după bunul plac adică acela de al mulțumit pt marele Boier HUSZTI.

    • Nagy Joska Răspunde

      Huszti s-a certat cu primarul si a plecat din UDMR

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Nu trebuia sa se certe cu tractoristu. Ala e binmersi, desi si el are la activ o victima.

    • Marton Răspunde

      Nu conduc deloc dupa bunul plac. Conduc exact asa cum le tolereaza militzienii din comuna . Si cum le vor tolera in continuare, dupa ce se linistesc apele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.