Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Accident la Bixad. Stâlp rupt după un impact între două maşini

FOTO. Accident la Bixad. Astăzi, 28.08.2022, la ora 09.17 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier, între două autoturisme, în localitatea Bixad.
La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la descarcerare și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2, cu 9 subofițeri, din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș.
Forțele de intervenție ajunse la locul producerii accidentului au acordat primul ajutor victimei. Nu au fost persoane încarcerate.
Victima, un bărbat de 55 ani, a fost transportată la Camera de Primire Urgențe Negrești-Oaș.
A fost solicitată intervenția unui echipaj de la Electrica SA.

4 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Întrebare. De ce asemenea știri ne sunt servite sistematic de această zonă folclorică? Pentru integritatea corporală a celor de aici, muritori de rând nu vreți să vă duceți înapoi la muncă în “construcții”????

  2. Vasai Răspunde

    Mergeți măi analfabeților în străinătate și faceți accidente,nu la noi.
    Mancavar frantu.

  3. Gabor Răspunde

    I-a sarit stalpul in fata

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Noooo, nu se poate domn’le! Da’ așa ceva!? Mergea cetățeanul civilizat pe șosea cu 150 la oră probabil ca de obicei, stâlpii frumos treceau pe lângă el cu aceeași viteză, regulamentar când deodată un stâlp din asta kamikaze i-a sărit pe capotă în față! Revoltător! Stâlpul e de vină! Și ungurii! Și încălzirea globală!🤔😱😲🤪😮
      PS. Știu că nu așa a fost pentru că i-a tăiat calea un alt oșan iar ăsta a vrut să vireze fără să semnalizeze intenția. Ca de obicei, nimic nou.
      ‘Geaba aveți cu toții herghelii întregi sub capotă dacă nu aveți minte ca să și stăpâniți. Dar acum are oșanul un motiv în plus să meargă afară să facă rost iar de bani pentru un nou tanc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.