Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Candidații pentru posturile de asistenți la spital, total nepregătiți. Respinși pe capete

Dezastru total la concursul pentru posturile de asistenți de la Spitalul Județean Satu Mare. Candidații au căzut pe capete, iar cei care au reușit să obțină mai mult de 50 de puncte pot fi numărați pe degete.

A fost bătălie mare pentru posturile de asistenţi scoase la concurs de către Spitalul Judeţean Satu Mare. Numai că, după proba scrisă ce a avut loc pe data de 22 august, candidații s-au dovedit a fi total nepregătiți.

Pentru cele 43 de posturi de asistenți medicali scoase la concurs de către conducerea Spitalului Județean Satu Mare s-au înscris 141 de persoane. Doar 8 (opt) asistenți medicali au reușit să obțină peste 50 de puncte! Aceștia urmează să susțină pe data de 25 august proba orală, de interviu.

DOCUMENTUL poate fi accesat AICI.

9 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Păi normal că au fost prinși nepregătiți,nu erau informați corect despre valoarea șpăgii. Mai plusați puțin,la ce salarii și șpăgi sunt și 5000 de Euro e puțin. În 5 luni îi recuperezi și apoi trăiești ca un bugetar adevărat, adică ,foarte bine .

    • Monika Răspunde

      Doamnelor & domnilor vă rog nu vă impacientați , o să vină altele mai bine pregătite cu dolari nu euro , iar problema se rezolva .
      Ce vă miră ca doar la noi totul este posibil .unul ca Romica Pop ciurdar de meserie ajunge subprefect , atunci ce mai vreți de la bietele semianalfabete .

  2. Adi Răspunde

    Așa manager dezinteresat nu a mai avut spitalul niciodată , au ajuns femeile de serviciu și infirmierele să care șpagă pentru medicii de pe secție
    Cum să pretindă cineva seriozitate când toate asistentele sunt combinate cu medicii și fac ce vor ( adică nimic ) doar freacă facebokul pe salarii uriașe, ne mai vorbind de personalul de la birouri unde sunt adunați toți ratații angajato politic și rudeniile celor din conducerea spitalului. Așa că ciucu mic că cooperatova funcționează .

  3. Satmarean1 Răspunde

    Asta e rezultatul scolilor postliceale . Ganditi- va ca ,cei( cele) care au absolvit anul acesta au fost scolarizati on line mai mult datorita pandemiei si practica ….zero pt ca nu au avut acces in spitale,dar…..au absolvit. Cat de pregatiti sunt? Se vede🙉

  4. leontina Răspunde

    Satmarean 1, cei care au absolvit anul acesta doar azi au terminat examenele deci nu au avut cum sa participe la concurs.

  5. xpert86 Răspunde

    Cine a picat examenul inseamna ca nu a inteles mesajul: ori vii pregatit ori stai acasa, adica daca veneai cu lecția pregatita de acasa treceai examenul sau daca cotizai la cine trebuia câștigai licitația!!!!

  6. Nae Răspunde

    Vai de capul nostru. Astia unde or fi facut cursurile de asistenti medicali ?.

  7. Satmarean1 Răspunde

    @ leontina. Ok,dar atunci situatia e si mai drastica. Daca cei care au fost la cursuri si practica au asemenea rezultate ,cat de pregatiti sunt cei care au terminat azi,cu prezenta on line si fara practica? Pe mana lor ne vom afla cand vom fi bolnavi? Bine ca nu au intrat si sper sa nu intre nici un analfabet functional din asta in acest domeniu? Oare aceste scoli postliceale nu ar trebui acreditate in functie de aceste promovari de examene? Daca nu au rezultate atunci desfiintate. Sunt curios cu ce note au absolvit aceste…..,,asistente ” scoala???? Te pomenesti ca au toate peste 8,50 si aici ,la examenul pe bune au facut 10 puncte!!!!!🙉🙉🙉🙉🙉

  8. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Aproape 40% dintre persoanele spitalizate în SUA cu subvarianta BA.2 a Omicron, dominantă în această primăvară, au fost vaccinate cu 3 doze, a constatat CDC. Așa că vaccinați-vă! Că se pare că e ceva asemănător ca la o loterie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.