Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Cod galben de vreme severă în județul Satu Mare. Se anunță ploi, vijelii și grindină

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben de vreme severă pentru județul Satu Mare. Meteorologii anunță ploi torențiale, vijelii și chiar grindină.

Interval de valabilitate: 9 august, ora 12:00 – 10 august, ora 10:00;

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată – ploi abundente.

În zonele montane și submontane vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

6 comentarii

  1. abc Răspunde

    Eu aș avea o sugestie simplă cam ce să faceți cu alerta voastră și cu prognoza. Cam același lucru este valabil și pentru diploma voastră că tare mi se pare că sunteți pe lângă rău de tot și nu e prima dată! Ar fi ceva legat de buda de pe varianta de ocolire. Că așa poate aflați și voi că și aia este și nu este. Minunata țară, republica bananieră bantustanul Romanistan! Vă bateți joc de oameni, dar să nu se întoarcă împotriva voastră pentru că atunci se va plânge.

  2. Ciuciu Răspunde

    Unde-i vijelia ma?? Unde-i grindina?? Ce loc de munca e asta maaa??!! Eu daca asa faceam la locul de munca ca voi, eram dat afara demult.

  3. România reală Răspunde

    Recomand prietenos celui care a lansat alerta asta ca să-și bage diploma în kuuur. Dacă eu în meseria mea aș greși în halul ăsta ar fi vai și amar de mulți! Totuși era vorba de vijelii, vânt mare și minim 15 mm precipitații! Voi ați sesizat din astea ceva? Și e a doua oară în 10 zile!

    • Ciuciu Răspunde

      Eu ma fac meteorolog. Nu ma omor cu munca, fac ceva prognoze, daca nu iese, da-l in poola, fac alta. O data tot o sa iasa.

      • România reală Răspunde

        @Ciuciu. Da măi, dar ai noștrii prognozari așa de buni au ajuns că nici din greșeală nu nimeresc! În ultima perioadă au dat cam tot timpul pe lângă. Ce ar fi dacă toți am face treaba așa în dorul lelii în bătaie de joc??? Mașini reparate pe jumătate, oameni lăsați la jumate drum în câmp față de destinație, pâine coaptă pe jumătate? Asta ar merita meteorologii noștri. Mai înțeleg că nu nimeresc tot timpul dar asta e deja pură bătaie de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.