Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Copilul înecat la Mihăieni a sărit cu capul în apă. Era în tabără şcolară

Copilul care s-a înecat astăzi în ştrandul din Mihăieni are o puternică lovitură la cap. Potrivit informaţiilor PortalSM, el a sărit de două ori cu capul în faţă în bazinul cu apă iar a treia oară s-a lovit cu capul de bazin şi a aspirat apă. Deocamdată nu se ştie cât timp a stat sub apă şi dacă creierul a suferi leziuni ireversibile. Cert este că are traumatism cranio-cerebral.

El este în stare critică, inconştient, intubat şi ventilat mecanic, la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, unde i s-au făcut investigaţii medicale.

Copilul are 13 ani, este de lângă Oradea şi era la ştrand la Mihăieni cu mai mulţi colegi şi profesori. Adolescentul a fost scos din apă de cetăţeni, apoi a fost resuscitat de către pompieri şi preluat de un elicopter SMURD şi dus la spitalul din Satu Mare.

Medicii discută despre transferul lui la un spital din Oradea, însă deocamdată nu se ştie dacă va fi posibil acest lucru din cauza stării grave în care se află.

8 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Trist. Dar ..
    1. Ștrandul trebuie să aibă obligatoriu salvamar. Unde a fost?
    2. Nu se dă voie să sari în apă mai ales așa. Este strict interzis. Dacă era una bucată persoană și intervenea înainte de …. atunci acum nu aveam despre ce vorbi.
    Probabil copilul va fi găsit vinovat și profesorul însoțitor care oricum răspunde în astfel de cazuri pentru că din experiența mea ștrandul în cauză are un fel de imunitate diplomatică pentru asemenea situații.
    România lucrului invers făcut.😱🤮😤💩💩
    Am scris cu alte dăți că dacă mergi oriunde practic în orice țară la un ștrand pe români în citești din prima. Vă las să ghiciți voi cum.

    • Om Răspunde

      Mda, alt comentariu despre romani. Si va mai mirati. Si la o tragedie va legati. Ordinarilor.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Atât ai înțeles? Ordinari sunt cei care nu-și fac treaba și prin neglijența lor permit să se întâmple așa ceva!

    • the boy who survived Răspunde

      Se pișă în bazin, lasă mizerie după ei, când vorbesc îi aude tot ștrandul, sar în apă chiar dacă acest lucru este interzis

    • Lilla Răspunde

      Salvamarul nu stia sa inoate. Copilul a fost scos de 2 colegi in varsta de 13 ani, care au cerut ajutorul salvamarului si pur si simplu le-a spus ca nu stie sa inoate

  2. Satmarean1 Răspunde

    @the boy who survived. Bine spus. Din pacate aici duce nesupravegherea. La cati nu vi s- a intamplat sa atrageti voi atentia la unii copii sa nu sara in bazin pt ca va stropesc si nu e tot bazinul numai al lor si repede sar parintii sa- i lasi copilul in pace, in loc sa- i atentioneze si ei. Sper sa se faca bine acest copil ca ar fi mare pacat sa- si fi distrus toata viata dintr- o prostie.

  3. Norik Răspunde

    AȘA SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ SARI CĂ BOUL ÎN APĂ…. DE AICI ȘI ZICALA:PROSTIA ȘI DOMNIA SE PLĂTEȘTE!!!!

  4. Alin Răspunde

    Trebuie mai mult disciplina in incinta ștrandului care trebuie întreținută de administratorii ștrandului,adevarul ca in Ungaria la ștrand ai sărit odată a doua oară ești atenționat după care ești poftit afara politicos dacă nu respecți regulile.Nu as vrea sa fiu in situația profesorului care îi avea in grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.