Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Accident între două mașini în Carpați II din cauza neacordării de prioritate

Un accident rutier a avut loc, astăzi, în jurul orei 15.30, la intersectia de pe stradă Ganea, din Carpați II. Două autoturisme au intrat în coliziune după ce una dintre mașini nu a acordat prioritate autoturismului ce circula pe drumul cu prioritate.

Accidentul s-a produs din lipsa acordării de prioritate. Autoturismul care venea de pe strada Bârgăului a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe strada Ganea, potrivit surselor PortalSM

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, nefiind nicio persoană rănită.

 

 

 

11 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    In cartier viteza legala este de 30km/h insa NIMENI n-o respecta !!Intersectia Bargaului cu Ganea este foarte periculoasa si ar trebui montate limitatoare.In urma cu doua zile,o duba de SJ a venit cu toata viteza in intersectie dinspre b-dul Lucian Blaga,soferul vb la telefon,noroc ca de pe Ganea nu venea nimeni in acel moment ca praf il facea !!Puneti LIMITATOARE in intersectia BARGAULUI/GANEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Vas Răspunde

      Ți-aș dori un limitator lângă geamul tău, ca să vezi cu o să dormi noaptea.
      Cum se întâmplă o tamponare, hopa și primăria cu limitatorul. Pe stada Uzinei sunt 3 astfel de limitatoare din 100 în 100 de metri. Majoritate tirurilor, platformelor și basculantelor, nu opresc și trec cu viteză. Îți spun în cunoștință de cauză e un calvar să locuiești într-o astfel de zonă. În loc să pună un semafor au pus limitatoare, de parcă noaptea umblă pietonii. A devenit deja un business. Într-un anume oraș sau comandat 33 de limitatoare în valoare de 600 000 de lei. La noi se pun limitatoare și vibratoare chiar și la ieșirea din giratorii. Dacă tot e oraș în mișcare hai să le desfintăm și să respectam legislația.

      • Aspi Rina Răspunde

        Ghinion pentru tine ca ai geamul langa limitator!Pentru dobitocii vitezomani e nevoie de limitatoare chiar si din 50 in 50 de metri !!Sunt orase in Romania in care limitatoarele sunt facute din beton,asadar cheltuiala de 600.000 dispare !

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si mai ales nu mai lasati deputatu codrean sa-si lase masina pe coltul zebrei, cand vine sa fie vazut de oike domnului. Nu de alta dar, pe langa toate cele de mai sus obtureaza si vizibilitatea.
    In plus, intersectia Bargaului cu Fantanele e mult mai periculoasa, ideea cu limitatoarele fiind f buna.

  3. Gheorghe Răspunde

    No amu îmi place.No ni mă la ei ca n-o încăput pe sosea.V-ati apucat sa va sfarmati mașinile?Ați terminat de l9vit pietoni pe trecerea de pietoni?Sau v-ati gândit ca-s destui 3 loviti în doua zile,PE TRECEREA de pietoni.Mars la reexaminare repetentilor,nu mai respectați nimic,s-o băgat dracu în capul vostru de indisciplinati auto!Repetenți la conduita preventiva,v-ati luat permisul…cum?Asa îmi place,cata vreme lăsați pietonii,bicicliștii și va bateți bot în bot este foarte bine….fără număr fără număr.

  4. altu fără bmw Răspunde

    La întrebarea ce semnificație are indicatorul de la colțul străzii sub formă de triunghi cu vârful în jos și pe margine vopsit cu roșu cetățeanul în cauză o fi zis că e ceva element de decor???? Bine că măcar nu au nenorocit pe cineva nevinovat, că se putea și aia foarte ușor.😱😤😪😭
    De aia tot zic că nu se poate fluidiza traficul indiferent ce se face pentru că nu se respectă lucruri absolut elementare în trafic. Trebuie traficul din contră încetinit, așa s-a procedat și în vest. Și paralel să se pună odată la punct transportul public nu parodia ce e acum. Și atunci nu se urcă toată lumea pentru orice treabă minoră în mașină.

  5. Gogu Răspunde

    Da ,ideea cu limitatoarele de viteză în intersecție e cea mai buna soluție.Intersecția de pe Ganea cu Bârgăului e periculoasă si pentru copii care vin de la scoală.Poliția si Primăria să se autosesizeze.

  6. Maci Laci Răspunde

    EU AS PUNE SEMAFOARELE LA TOATE INTERSWCTIILE DIN ORAȘ PÂNĂ ȘI ÎN SENSURILE GIRATORII!!!!

  7. Milițianul Răspunde

    Atâta timp cât căruțele sunt parcate la mai puțin de 5 metri de colțul intersecției, nu ai cum vedea că din lateral vine un bou. Nu există colț de intersecției în Carpați 2 care să nu fie obturată vizibilitatea de către parcagii….așa ziși locatari care se scuză CĂ UNDE SĂ PARCHEZ?.
    Nu poți ieși din ceva curte fără a avea marea posibilitate de a JULI ceva căruță.
    Poliția Locală ce face? Face pe ORBUL că locatarii nu au unde parca, că se fac parcări….etc?
    Ei pot doar ridica mașini parcate incorect de pe locul lor rezervat……HALAL MILIȚIE.
    Dacă nu ai loc de parcare pentru căruță, parchează în afara orașului, sau pe câmp….nu ține 4 căruțe pentru 2 șoferi, la tot colțul de stradă, pentru că vin BOII și îți iau COTEȚUL la casat 😜

    • Vas Răspunde

      În intersecția cu pricina exista 3 tomberoane mari de plastic, care obturează vizibilitatea de ani de zile. Sunt chiar lângă șosea încât ating trecerea de pietoni. Cel puțin 50 de tamponări au fost în decurs de 30 de ani în aceasta intersecție. Poliția stă la pândă pe centură

  8. carcotas Răspunde

    In cartiere trebuie sa conduci cu precautie iar cand ai prioritate sa te comporti ca si cum nu ai avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.