Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Au mâncat şi au plecat fără să plătească. Reprezentanţii restaurantului îi caută pe Facebook

Au mâncat şi au plecat fără să plătească. O familie cu trei copii a mâncat miercuri seara la un restaurant din Satu Mare după care au plecat fără să plătească.
Reprezentanţii localului încearcă să îi depisteze, prin Facebook, pentru a-i determina să îşi plătească consumaţia. Ei oferă o cină celor care transmit informaţii preţioase.
“Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare ,și au plecat fără să plătească ,la ieșire au mai sustras doua sticle de apa.Este vorba despre tipul cu tricou alb ,și doamna in rochie neagra.Rog cine al cunoaște ,sa ne anunțe la Nr de tel:0743827484 ,sau mesaj privat.Cine ne ajuta va avea o cina gustoasa din partea restaurantului.Va mulțumesc”, au transmis reprezentanţii restaurantului.

10 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Dupa ce au bagat bine la burdihan(vad ca au amandoi,mai ales el)au sters-o englezeste.Ce sa faci nenea patron?Riscul meseriei,se mai intampla sa dai mancare pe gratis mai ales cand angajatii tai se ocupa cu alte lucruri si nu stau cu ochii la clienti ci mai mult pe fb,tik-tok si alte nazdravanii de retele pentru mancat timpul si….banii.No io zic sa te consolezi cu pierderea ca poate ti-a fi de pomana candva.Nu ramai cu ce ai,ramai cu ce dai!!Sa fii sanatos patroane ca si cei care au halit si sa-ti instruiesti personalul sa beleasca ochii ca de nu belesc….punga!!Adica li se poate imputa pierderea,Cum sa scapi asa usor o familie asa mare si sa nu-i vezi cand au pipirigat-o!!??

  2. A Răspunde

    Cine stie cum au fost serviți si cică îi caută. Ce o sa le facă? Îi bagă la pușcărie? Dacă da, ar trebui băgați toți patronii de restaurante la pușcărie că întruna îi fură pe clienți. Dacă îi găsește, sper să primească si o bătaie de la client

    • petarde_ARAD Răspunde

      ce vorbești nApolion?
      poate vrei tu un cap în gură să te trezești la realitate ..îți las nr. de telefon sau ai de lucru putoare?

  3. Titi Făptașu' Răspunde

    Pare a fi un “domn” cu piranda si puradeii lui,sudiști după “stil” !! Probabil se întorc la “muncă” în străinătate și fiind în trecere spre vamă li s-a făcut foame !!Haules baules ,mo !!

  4. Neprevăzutul Răspunde

    N-au șters-o englezește. Au șters-o țigănește. Se vede clar din poze că sunt niște ciori borâte. So cheres. Asta e… România este singura țară din lume în care o parte din ciori migrează, nu rămân toate peste iarnă.

    • @Neprevăzutul Răspunde

      Cioara este o pasare migratoare…Majoritatea ciorilor iarna migreaza mai ales din Siberia mai spre sud,chiar si in Romania !Cioara de semanatura care traieste in zonele nordice este o pasare migratoare, cea care traieste in zonele sudice este sedentara sau de trecere.

  5. Tzepes Răspunde

    Gresit! Ciorile s-au aciuat la koshutker, la atrium, natrium, partium și alte ingrediente de ale lui gaborveanu.

  6. HH Răspunde

    Asta era un Ciorumbel.

  7. Nae Răspunde

    Familie destinata pentru a trece prin viata precum i-a numit HH , Ciorumbei. Trist, oameni fara caracter, rusine sa le fie !!!.

  8. FARCAU Răspunde

    romii sau romani c-am aceas aluat ….. s-au numai mie mi se pare ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.