Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

FOTO. Au măturat, dar au și înfundat. Frunze puse direct în canalizare, în Satu Mare

Canalizare înfundată cu frunze, în municipiul Satu Mare. Frunzele au fost îndepărtate de pe carosabil și măturate direct în canalizare.

După ce au măturat strada, cei de la Florisal au decis să pună frunzele uscate direct în canalizare. Imaginile au fost surprinse în cartierul Micro 16.

,,Micro 16, strada Zenit: Florisalul a măturat frunzele în canalizarea de la apă”, spune un sătmărean care ne-a trimis și imagini pe adresa redacției.

11 comentarii

  1. Pro Florisal Răspunde

    Un xy trimite o poza si voi debitati prostii. Atasati filmare, altfel e calomnie. Dupa furtunile din ultimele zile atata frunze era pe fiecare m de langa borduri. Credeti-ma, nu puteau matura toata mizeria in acea gura de scurgere. Dar nah, trebuie sa debitati si voi senzatii tari….

    • ecologist Răspunde

      @Pro Florisal. Stau pe o stradă unde de ani buni nu știu care deștept de la primărie a separat prin contract întreținerea spațiilor verzi de măturatul stradal. Cea cu spații verzi e firma Nastand care face lucrări de calitate infinit mai bună decât înainte făcea Florisal. În primul rând nu nenorocește copacii sub titlul de toaletare. Nu că aș fi mulțumit de ei dar sunt mai buni. Dar de când s-au separat de atunci toată mizeria de pe trotuar și de pe drum este sistematic descărcat noaptea când umblă la plimbarea nocturnă măturătorii lui Florisal pe spațiul verde. În asta constă măturatul la ei! Am poze și filmare cu ce fac. Sunt sigur 100% că ei au strâns în stilul ăsta gunoaiele astea în mormane urmând ca de paștele cailor să le strângă. Că dacă vine ceva vânt problema e ca și rezolvată. Identic am poze și filmare cu măturatul lor “profesionist” demn de evul mediu. De o vreme zilnic mă rog ca să scăpăm de voi. Fiecare ban plătit vouă sunt bani aruncați degeaba.

      • Salubritate Răspunde

        @Ecologist: astept filmarile/pozele pe adresa [email protected] ca sa putem lua masuri…

        • ecologist Răspunde

          Astea-s dume. Dacă fac îmi creez singur dureri de cap. Sau poate voi afla că materialul nu are ora sau data sau nu se pot identifica exact cine sunt acolo . Sau poate cine știe mai iau și o amendă că nu am autorizație pentru asta. Sunt pățit.

    • Piela Pulii 😉😉😉 Răspunde

      @ Pro FlorisalBa da ce prost poti fi! Uita-te in poze, toata strada e frumos curatata si numai la gura cananululi este adunata frumos mizereia! O furtuna poate sa faca asa frumos curatenie dupa ea si sa adune intr-un singur loc mizeria?!?! Mai bine taci din gura sluga Florisalului

  2. Satmarean Răspunde

    Așa este, țâganii de la Florisal mătură în doru pulii, mai multă mizerie fac decât curățenie. Ar trebui curățate și măturate mai des străzile din municipiu nu numai toată ziua frecat parcul din Piața Libertății !!!

  3. Sătmărean 2 Răspunde

    În zona 14 Mai mai multă curățenie și ordine. Vin dimineața lucrătorii de la Florisal și stau la povești vis-a-vis de Unicarm, iar străzile și trotuarele din zonă sunt pline de mizerii. Rog Florisalul să ia măsuri urgente și să-i pună pe lucrători la treabă nu la băut cafele și alcool prin baruri !!!

  4. Pop Ioan Răspunde

    Dorim (vrem) si un “comportament mai omenos” cu pubelele. Anul acesta mi-au spart deja doua.Le trintesc , le arunca.Este unul mai corpolent ( mai gras) in special.Bine ca tarifele le pot mari dupa cheful lor.

  5. mara Răspunde

    I-am vazut prin Micro 17 cum trag matura dupa ele tigancile, in loc sa mature..Trotuarul din fata blocului il matur eu mereu..Stau la povesti si urla..

    • ecologist Răspunde

      Și la mine. Și toate astea la 3-4 noaptea. Mă gândesc că e important la pontaj și în ultimă instanță pot dovedi că m-au trezit cu gălăgia lor când lucrau cu …… gura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.