Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Cățelușă bolnavă aruncată la gunoi, în Satu Mare. ‘’Stăpâna’’ a fost sancționată

O cățelușă bolnavă a fost aruncată de stăpân într-un container de gunoi, în Satu Mare. Poliția Animalelor a intervenit, iar femeia care a încercat să scape de câine a fost sancționată. Câinele a ajuns în grija Asociației Freelife.

,,Cățelușa Mika a fost aruncată în containerul de gunoi de către propria “stăpână”. Cățelușa e bătrânică, bolnavă, fără dinți, nu vede, probleme de piele și total neîngrijită. Minunata Mika a fost preluată, a stat câteva zile pe perfuzii, încă este sub tratament și vitamine, sperăm să o punem pe picioare cu mâncarea potrivită, îngrijire și iubirea de care are atâta nevoie. Poliția Animalelor a preluat cazul, “stăpâna” a fost amendată cu suma maximă. Mika rămâne în îngrijirea noastră, până la o eventuala adopție”, au spus reprezentanții Asociației Freelife.

7 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Așa cum spune micul prinț al lui Antoine de Saint Exupery omul răspunde de animalul pe care l-a îmblânzit. Băgați asta toți în cap. Indiferent de motive asta nu este o rezolvare a problemei și bătaie de joc la adresa animalului ca să nu mai spun că autocaracterizează și pe cel/cea care a înfăptuit minunea asta.

  2. Alexandrova Răspunde

    Și cu stăpâna asa ar trebuii procedat. Când va fi bătrân și bolnav aruncat în tomberonul de gunoi.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Eu ii doresc multa sanatate si putere de munca babei. Suficienta cat sa-si poata vizita pe rand nepoteii internati la onco.

  3. LoopMaci Laci Răspunde

    Pai dacă era bolnav câinele în faza terminala foarte bine a făcut!!!! Adică mai nou au mai multe drepturi niște javre de animale decât oamenii????

    • alecu Răspunde

      bey, loopmacilaci au ca cei ca tine nu pot fi numiti oameni.Idiotule!

    • ... Răspunde

      Ți-aș smulge capul avortonule!

    • comentator Răspunde

      Pentru astfel de cazuri există soluția ca să fie eutanasiat cu injecție. Curat, scurt și nu-l mai chinui degeaba pe animal. Așa face un proprietar civilizat și nu îl aruncă la gunoi pe cel care până ieri era tovarăș. Și mai ales nu la tomberon de unde nici nu poate ieși singur! Sau proprietarul animalului e ceva babă de nazist? Acest caz este foarte clar e de rele tratamente aplicate animalului. Nu sunt rău dar la momentul oportun “proprietarul” să experimenteze pe propria piele ceva asemănător. Așa în scârbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.