Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Protest la Carei! Orașul miroase îngrozitor, oamenii au ieșit în stradă

Mirosul insuportabil a cuprins din nou municipiul Carei, iar oamenii din oraș au ajuns la capătul răbdării. Aceștia au ieșit astăzi, vineri, 12 august, în stradă și au început să protesteze.

O firmă din municipiul Carei care produce biogaz din dejecții de porc și grăsimi animale a împuțit orașul de câțiva ani încoace. Firma a fost amendată în repetate rânduri, însă, cu toate acestea, nu a luat măsuri în acest sens. Orașul miroase în continuare îngrozitor, iar oamenii s-au săturat și au ieșit în stradă să protesteze.

Zeci de oameni au semnat și o petiție pe care o vor trimite ministrului Mediului și prim-ministrului. La protest a participat și primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs. Dacă problema nu se va rezolva, organizatorii anunță că vor urma alte forme de protest.

Protestul s-a desfășurat în centrul municipiului Carei, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român.

12 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Eu zic să se mai spele și ei!

  2. LoopMaci Laci Răspunde

    MIROASE A UNGURI COCLUTI!!!

  3. LoopMaci Laci Răspunde

    COCLITI!!!

  4. Pistalău Răspunde

    Miroase a bozgorime

  5. Norik Răspunde

    Precis miroase a migrator asiatico-hortist.😝

  6. Norik Răspunde

    MIROASE A UNGURI NESPĂLAȚI ȘI A ȚIGANI BORATI!!!

  7. Jancsi Răspunde

    Nu degeaba se spune ” budos olah “

    • observator Răspunde

      Da. De aia țipă ăl mai tare ca să distragă atenția. Că ei estem sfinți, nu sunt puturoși, ei nici nu fură și nici usturoi nu mănâncă. Iar dacă e ceva scandal ălalaltul a început. Ei veci nu fac așa ceva.😱😭😨🥴💩
      Ăștia uitați-vă în oglindă să vedeți cum arată un prost ignorant și încrezut. Dacă îmi răspunde careva cu înjurături vedeți că îl pârăsc la popă că de sărbătoare mare înjură ca birjarul. Asta absolut tradițional.😱🤔😲💩💩😭🤯🤫🤫🤫

  8. Unguru Bulan Răspunde

    Io din câte stiu la Carei majoritatea care pute,e bozgorimea. Hai sa nu mergem mai departe de Baia Mare, un oras la ani lumina de Satu Mare, pe unde aveti majoritati ati ramas ca magarul de tren. Satu Mare, Carei niste orase de toata jena, cu cladiri care stau sa se darame, sa nu mai vorbesc de drumuri. Ba jegosilor si mizerabililor ce sunteti cu gura mare, mai bozgori si oameni fara tara.

  9. Vai pl voastra Răspunde

    Sunteti vai **** voastra. Cine detine firma de Biogaz care impute orasul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.