Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ea este Rita! Coafeza ce tunde gratuit femeile străzii din Satu Mare

Ea este Rita Călin, coafeza din municipiul Satu Mare ce tunde gratuit femeile străzii din oraș, fără să aștepte ceva în schimb.

Coafeza inimoasă se deplasează periodic la Adăpostul de Noapte, acolo unde le tunde și le coafează pe femeile străzii din municipiul Satu Mare. Este o reală bucurie atunci când Rita intră pe ușă, doamnele știu că urmează să aibă parte de răsfăț, dar și de o vorbă bună.

„Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte. Doamna Rita ne-a vizitat din nou, de acestă dată pentru a le înfrumuseţa pe beneficiarele noastre. Apreciem disponibilitatea şi consecvenţa în sprijinul pe care îl acordă din inimă unor oameni ca noi 🙏✨🥰 Mulțumim! Rita Calin”, este mesajul DAS Satu Mare.

Rita Călin face parte din categoria oamenilor ce fac lumea mai bună. Felicitări pentru gest!

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Felicitari, multa sanatate si putere de munca stimata Doamna, ca sa aduceti bucurie in sufletele oamenilor necajiti. Poate primaria prin serviciul de specialitate ar putea coopta o echipa de profesionisti voluntari pentru astfel de servicii indispensabile, eventual sa le acorde o scutire/reducere de impozit pentru ca desfasoara benevol si din proprie initiativa astfel de activitati.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu are ce reducere sa le dea, ca nu platesc taxe. Sau ai vazut tu vreodata la fata un bon fiscal de la vre-o frizerie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.