Ultima actualizare: azi, 12:24

Naţionale

PSD amenință cu ieșirea de la guvernare. PNL vorbește de alegeri anticipate

PSD amenință cu ieșirea de la guvernare, spun liberalii. După ședința Biroului Permanent de marți seară, într-o discuție, secretarul general al PNL, Lucian Bode, le-a spus celor 15 liberali prezenți că toate scenariile sunt pe masă, potrivit Antena 3.

Mai mulți lideri PNL s-au arătat deranjați de atitudinea UDMR privind declarațiile făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban, pe teritoriul României, în urmă cu două săptămâni, unii dintre ei sugerând că UDMR nu ar trebui să mai rămână la guvernare alături de PSD și PNL. Acela a fost momentul în care Lucian Bode a spus că UDMR trebuie să rămână la guvernare. Bode a spus că trebuie să țină aproape UDMR, pentru că social-democrații sunt cei care îi amenință că, în toamnă, ies de la guvernare dacă nu sunt de acord cu un nou pachet social în valoare de 40 de miliarde de lei.

În acest context, liberalii au arătat faptul că social-democrații ar putea ca în această toamnă să iasă de la guvernare.

Tot în această ședință informală s-a discutat și despre posibilitatea să fie organizate alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, în primăvară, și, din informațiile noastre, atât liberalii au discutat despre acest scenariu, cât și social-democrații.

Alegerile parlamentare ar trebuie să fie în anul 2024, anul în care ar trebui să fie organizate toate alegerile.

Sursa: Antena  3

30 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    PNL poate guverna și fără PSD

    • Cristi Răspunde

      ….după ce îți iei tu bacalaureatul!:))))

    • The Economist Răspunde

      Romania se indatoreaza in fiecare secunda cu 130 $… Nu pare mult, dar daca vezi doar intr-o si cate secunde sunt….
      Vaporul se scufunda.
      Mai ales ca Ro ia cu cea mai mare dobanda din UE…..

      • Economistu lu peste prajit Răspunde

        Germania are 1500 euro pe secunda
        Franta 1700 euro pe secunda
        America 5300 dolari pe secunda deci care-i faza ? Toate tarile se scufunda in datorii de cand exista banca

        • The Economist Răspunde

          Numai ca tarile alea iau cu 2.2%, noi cu peste 9%, luam imprumut ca sa rostogolim datoria care creste pe secunda, ceilalti iau imprumut ca sa investeasca, e mare diferenta….

          • Za economistu lu papura voda

            Asta de unde ai scos ?

        • Privat Răspunde

          Afacerile românești sunt înglodate în datorii: Peste 3.400 de firme şi PFA au intrat în insolvenţă în primele șase luni

  2. Un sătmărean Răspunde

    Și Cozma ce zice, el vrea să scoată UDMR de la guvernare, joacă tare pentru 2024, sperând împreună cu Govor că vor ajunge la butoanele județului amândoi,dar își vor scoate amândoi ochii din găvane și UDMR-ul va râde de se vor pisa pe ei!!!

  3. Bogdan Dumitras Răspunde

    Cozma e un păcălici, la fel ca Rareș Bogdan. Cred ca a plâns când l-a auzit pe Bode spunând ca PNL trebe sa tina UDMR aproape!

  4. Alex Răspunde

    MUWE SA LE DAU TUTUROR:PSD PNL UDMR

  5. The Economist Răspunde

    Cautati cu Google : real time clock debt romania

  6. Antal Răspunde

    Ce vor face lingăii lui Cozma? Bretan, Beseni, Romeo Pop?

  7. Mădălin Răspunde

    PSD trebuie să guverneze singur.

  8. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Tot kkt sunt și ăștia ca mine sau ca Jan Una Unu și toți cretinii ca mine. Principalul e să fii rom și să urăști ungurii. Ca mine și ca semenii mei.

  9. Emir Răspunde

    Guvernarea la noi, DejaVu din 4 -4 ani. In ultima vreme din an in an.
    Pe vremea lui Dragnea preapuscariatul din 3-3 luni.
    Totusi nu-i dam o sansa, unei Monarhii constituționale poate fi si absoluta. Nu cred am avea ce pierde.

  10. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Citiți cu mare atenție.
    Banii scoși la începutul războiului din Ucraina s-au dus în imobliare o bună parte. De frica inflației galopante se bagă bani mulți în imobiliare. Reversul medaliei e prăbușirea pieței imediat după intrarea în recesiune puternică și creșterea dobânzilor pe euro în principal. Adică în doar 2-3 luni. Prețurile au explodat în ultimele trei săptămâni și cel mai probabil o sa cadă de sus. Inflația nu este una cauzată de tipărirea banilor în exces ci este complet artificială creată de prețul exorbitant al utilităților începută anul trecut muuult înainte de răzbel, curent electric, gaze, continuată cu petrol si distrugerea pieței de gaze eruopene anul acesta. Va fi rău. Dar nimeni nu o să recunoască ba dimpotrivă prevăd că foarte curând voi fi și eu combătut aici ca fiind mincinos sau cel puțin alarmist!
    Măi copiii! Mai țineți minte când ziceam că se vrea reducerea consumului de resurse, 25% consum de carne și litru de untdelemn de minim 11 lei la raft??? Voi ați alimentat catastrofa asta!
    De aici fiecare înțelege ce vrea.

    • Golf Răspunde

      Ai dreptate prefecta din perspectiva mea.

    • X Răspunde

      Sigur faptul ca americanii in 20 au tiparit 20% , 21 au tiparit 40% din cati dolari exista nu o cauzat inflatia

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @X. Am spus doar că este o coreografia mai largă și mai lungă cu mai multe cunoscute și unele încă necunoscute. Inclusiv gestionarea pandemiei în halul ăsta intră la acest capitol. Numai că am impresia că le-a cam scăpat treaba din mână și nu știu ce va fi la iarnă și după aceea. Inclusiv Putin sau chinezii au supralicitat în ecuație. Nu e deloc de bine.

        • 💩💩💩💩💩 Răspunde

          Lasă că pe voi ăștia de rasă pură vă salvează Orbán cu Putin!

          • 💩💩💩💩💩

            Pe noi kktii ne salveaza buda din fundul gradinii. Las’ ca-i bine si asa!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Kkt-ule nu e voie de nici o salvare! Doar tu ca nație să ai un proiect de țară, să știi ce resurse și ce oportunități ai, să le dezvolți cu grijă și ai să vezi că în curând nimeni nu mai pleacă din țară să culeagă căpșuni ori sparanghel! Dar cum noi avem o clasă politică care guvernează la dictare nu avem nici o șansă! Uite, toată lumea încearcă să-și bată joc de unguri dar tu știi că ei au depozite mari de stocare a grânelor? Tu ltii că la noi nuci măcar intenția nu este? Sunt n+1 exemple care dovedesc că noi excelăm la un singur capitol. Aia la care am vândut pe bani mărunți resursele noastre inclusiv resursele strategice vestului! Tu știi că OMW de ani de zile procesează țițeiul românesc la rafinăria de lângă Viena? La final știi ce va fi? Ungurii vor avea o infrastructură și nu vor fi expuși ajutorului venit din vest. Pentru că vestul ne vrea slugă. Adică se vor putea autogospodări. Dar nu ai de unde a înțelege asta! Nu-i bai încă vreo 20 de ani și ne vom bate cu ungurii la populație! Tu ai habar cum au dispărut 1 milion de români? Că nu au sublimat! Pur și simplu trăiesc afară și nu doresc să revină, au rupt legăturile, nu votează, nu doresc să fie numărați/recenzați. Nu-i interesează țara care i-a obligat să plece! Auzi tu la unguri că jumate populație aptă de muncă e plecată în afară? Asta să te preocupe! Pentru că ține de prea mult timp.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Corectez, “nu e nevoie”.

  11. Ioi Răspunde

    UDMR trebuie expulzati

    • @Ioi Răspunde

      @Ioi, veizi că atuncea vei fi obligat să lucrezi!!!! Nu mai merge cu socialu!!!! Ioioi!

  12. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Peneliștilor, cum este să fii târfa ciumei roșii??
    Îi fain, nu-i așa?!
    V-o bagă ciolacu deep throat!😂😂😂
    Grea e viața de curvă!

  13. Cetateanul Răspunde

    -30% salarii la bugetari . De luna viitoare ! La cine nu-i convine poate sa se angajeze in mediul privat sau mai bine, sa-si deschida propria firma !

    • Bogdan Dumitras Răspunde

      Sa fim serioși. Îl vezi de exemplu pe Valer Beseni sa fie angajat la o firma privata? Pun pariu ca nici nu ai habar cine e Valer Beseni.

  14. c-block Răspunde

    Ăștia specialii de obicei au scutire de la medic când e vorba de astfel de “eforturi supraumane”. De aia iau și sporuri cu nemiluita. Pentru sforăit-ațipit la ședințe sterile și inutile încă nu primesc. Probabil va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.