Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Imagini terifiante pe o șosea din țară. Mașină strivită de TIR, familie decedată

Imagini terifiante pe o șosea din țară. Poliția Sibiu a anunțat luni un accident ”deosebit de grav” pe Valea Oltului, în urma căruia traficul pe DN7 a fost blocat total pe ambele sensuri de mers, informează Știri de Sibiu. Șoferul unei mașini „a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR”. Toți membrii familiei aflate în autoturism, printre care și un copil de un an și trei luni, au murit.

„Din primele cercetări efectuate, reiese că soferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu. Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai autoturismului, conducător auto de 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani și fiul acestora, 1 an și 3 luni, din județul Alba”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Din imaginile furnizate de la locul tragediei, se observă că mașina în care se aflau cei trei a fost practic strivită în urma impactului cu TIR-ul.

8 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Sa faci depasiri periculoase cu Loganul ,care este in totalitate construit din tabla de 0,0001 mm,este sinucidere clara !!

  2. Milițianul Răspunde

    LOGAN=Sicriu pe roti

  3. Dr.Raed Răspunde

    Păi acolo pe valea oltului dacă nu mergi cu 120 km/h nu ești șofer,o spun pentru că ieri am venit pe acolo si dacă mergi constant cu 80/h te depășesc meltenii in curbe,asta este selecția naturală, păcat de copilaș…

    • Cornel Răspunde

      Problema este lipsa separatoarele din beton in curbe, cum s-au instalat pe Turda – Cluj. Datorita lipsei refugiilor, daca i se strica unuia atelaju, s-ar bloca tot, de aceea nu pun separatoare. De cand s-au pus separatoare pe Turda – Cluj au scazut accidentele cu 90%.

  4. Darwin Răspunde

    Pură selecție naturală.
    Nu-i găină ca păunul și nici mobră ca Loganul.
    RIP.
    Unde naiba s-a grăbit în halul ăsta? Nu mai bine pornea din timp?

  5. Gheorghe Răspunde

    Da separatoare de sens,baricade,sau cazemate vor unii ca sa nu se intample tragedii.Da linia contiua ce este?sau in unele cazuri linie dubla continua?Poate unii cred ca de aceea este acolo linia continua ca sa umbli cu o roata dincolo de ea,sa o calaresti….Mai stii??Aia de ce este trasata pe acolo pe asfalt,numa asa ca o vrut sa praduiasca vopseaua sau ca io fost stricat utilaju de marcat?Eu zic sa se mai faca un drum cu distanta de vreo 20-30 de metri pe care sa circuli in sensul opus ca sa fim siguri ca nu ajung unii….pe contrasens.Eventual intre drumuri facut beton de cazemate ca la Linia Maginot…..
    Vere respecta indicatoartele,marcajele,condu preventiv,beleste ochii la drum nu fi ocupat cu alte indeletniciri cand conduci.Bineinteles ca daca a fost dacia arata cum arata.Mai da pe astia nu-i ia nimeni la rost de materilele pe care le folosesc cand fac cotetele dacia,cosciuge umblatoare?!!!Io zic ca s-ar putea fabrica dacia din…carton vopsit ca sa-i dea putina fata,rezistenta ca tabla si caroseria in sine din care sunt executate este varza.Made in romanica,cumparati masina nationala…….

    • Grupul Renault Răspunde

      S-a murit in cazuri similare si in masini de zeci de mii de euro, cu camionul n-ai sanse de supravietuire la impact frontal….poate cu tancul. Nu cred ca a fost logan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.