Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Mobilizare la Huta Certeze. Dealul, lăsat curat după evenimentul de ieri

Întâlnire memorabilă, ieri, la Huta Certeze. Mii de tineri au participat la punctul culminant al proiectului Satele Unite ale Maramureșului și Sătmarului, iar locul a fost lăsat curat lună după eveniment.

,,Ca să facem treaba așa cum se cuvine până la capăt, am cules în saci toate pet-urile și alte resturi și gunoaie, astfel încât platoul de la Huta Certeze a rămas curat în urma noastră! Văzând acest lucru s-au mobilizat și cetățenii ca să ne ajute. Iată că puterea exemplului funcționează!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Romeo Pop.


CITEȘTE ȘI:

15 comentarii

  1. Dani Răspunde

    Na asa ! Adisor si Romica au facut ce stiu ei mai bine,adica curatenie! Bravo mai baietii!
    Dupa distractie un pic demiscare nu strica ,nici ca aspect nu-i de lepadat! Daca veti fii dati afara din partid aveti sanse reale de angajare la Nea Puscas”Florisal”.

    • Adi Răspunde

      Intrebare :Umflatu ăla din poze cine este ?
      Răspuns : Unflatul este ciurdarul din satu mare de la prefectură , un individ care pe față te linge iar pe la spate te înjunghie. Dacă ar știi Beny ce zice de el , ar rămâne mut .

    • Ruumy Răspunde

      Auzi ba Pop Romeo subprefect, râde și găină de noi , poi individul nu a facu nimic la viata lui .
      Cât de tâmpit să fii să dai o astfel de știre, ei nu au învățat ca în toaletă te ștergi la fund , nu în bucătărie. DACĂ ERAU RECIPIENTE SI TOMBEROANE NUAI TREBUIA CULES GUNOIUL DUPĂ VOI !!!

  2. Eu Răspunde

    ” Văzând acest lucru s-au mobilizat și cetățenii ca să ne ajute. Iată că puterea exemplului funcționează!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Romeo Pop.” Ce zici ? Unde ? Cine ? Care cetateni ? Iar a tras ceva Curdarul!

  3. satu mare Răspunde

    Ba da prosti mai sunt cei ce cred că cercopitecii ăștia de șef ai PNL curățat dealurile oșenești…hai că va spun eu cum stă treabă cu imaginile acestea care sunt frumos imortalizate…..figuranții ăștia așa-zișii politicieni de carton ai PNL cheamă fotograful de serviciu și le face poza cu sacul pe care îl muta un metru cât iese poza și gata….curățenia în sine o fac pălmașii duși sa de-a bine in obiectiv că sunt mulți și harnici cei din PNL…puterea exemplului…și localnici, așa că dragi satmarei înafara de figuratii pentru imagini altceva, trepadusii ăștia nu au făcut absolut nimic, va asigur de acest lucru, așa că nu mai credeți tot ce vedeți, realitatea din poze nu corespunde cu realitatea din teren nici pe departe!!!.

  4. cetatean Răspunde

    Daca eurau atat de civilizat nu lasau mizerii dupa ei. atat !!! acest lucru spune tot ce fel de cetateni erau acolo! 🙁

    • România adevărată Răspunde

      Traficul se desfășoară cu dificultate, joi 25.08.2022 dimineața, pe Autostrada A1 București – Pitești, doar pe banda de urgență, în zona localității Mioveni, județul Argeș, după ce doi cai care au pătruns pe suprafața de rulare au fost loviți de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 115, în zona localității Mioveni, județul Argeș, un TIR a lovit două cabaline, informează Mediafax.
      Cei doi cai se deplasau pe suprafața de rulare când au fost loviți de autotren.
      Circulația rutieră, la ora transmiterii știrii, se desfășoară pe banda de urgență, prin dirijarea poliției.
      1. Oare de ce citești astfel de știri numia la noi și în țările subdezvoltate?
      2. Cine a produs gunoiul ăla? Nu tot ei? Nu mai bine se puneau niște containere mari (în șopată spun poate pe categorii că mult gunoi de acolo era pet sau plastic) și între două cântece și ceva rugăciuni se anunța pe stație ca să aibă grijă de curățenia din zonă să nu se facă maro ca la Sâmbră????

  5. Valahu Răspunde

    Erau cetateni romani asta te deranjaza mai cetatean migrator.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Il deranjeaza doar faptul ca dupa cetatenii romani trebuie mers cu sacu la strans gunoaie. Si nu ajunge sa mearga eventual cei platiti pt asta, ci trebuie sa iasa politicienti, elevi, functionari publici, oamenii de bine etc. Si asta musai sa si apara in presa.

      • România adevărată Răspunde

        La Grădina Romei nu a făcut nimeni poză dar nici așa nu a fost ca aici. Oare de ce? Aaaa, că erau peste tot recipiente și saci și imediat după Partium s-a trecut la curățenie? Poi dacă știi că duci mii de oameni sus acolo la Hută atunci nu mai bine te organizezi? Sau asta era ideea să se arate careva iar că ce eco este? Poi și-a strâns kkt-ul propriu nu a altora! Dacă nu se făcea asta nici gunoi de strâns nu era, eventual foarte puțin de la cei din zonă uituci! Știu că la unii doare adevărul spus în față dar dacă nu merge cu frumosul și cu educația atunci trebuie aplicat ceva șoc. Ca de obicei în țara asta.

    • Rumânu Răspunde

      În perspectiva recensământului care va avea loc în Ungaria, în perioada 1-28 octombrie, Oficiul Central de Statistică (KSH) din țara vecină s-a consultat cu reprezentanții celor 13 autoguvernări ale minorităților naționale, pentru a li se prezenta aspecte și detalii vizând acest proces.

      Gheorghe Cozma, președintele Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria (AȚRU), îi îndeamnă pe conaționali să își declare identitatea, întrucât apropiatul recensământ poate marca pentru mult timp viitorul comunității românești din Ungaria.

  6. Calin Răspunde

    Unii invata sa stranga mizeria dupa ei, altii stiu ca nu trebuie sa faca mizerie.
    Felicitari, ati inventat roata

  7. Goro Răspunde

    Civilizatie level 1000, referitor la ultima poza, stai pe banca, asculti evenimentul si arunci flaconul pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.