Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Primăria Satu Mare a scos la curăţenie asistaţii social

Primăria Satu Mare a scos la curăţenie asistaţii social. Zeci de persoane beneficiare de ajutor social au fost duse să facă curăţenie în municipiul Satu Mare.
“Munca în folosul comunităţii în cazul asistaţilor social este obligatorie pentru cei apţi de muncă, iar neîndeplinirea obligaţiilor duce la încetarea acordării ajutorului social. Luni, asistații social au desfășurat o acțiune de igienizare în zona Ostrovului. Satu Mare se numără printre orașele cu cei mai puțini beneficiari de ajutor social din țară, în evidențele DAS Satu Mare numărându-se doar 75 de astfel de familii beneficiare”, transmite Primăria Satu Mare.

3 comentarii

  1. Militia Răspunde

    Salubritatea se poate face cu asistati sociali si cu MORE care nu-si platesc amenzile (ore in folosul comunitatii)

  2. MUE Răspunde

    Aia multi si negrii unde sunt ?

    • ecologist resemnat Răspunde

      O fi având scutire. Ca deobicei. Nimic nou sub Soare. Acțiune în care unii se prefac că fac curat (de fapt cred că se strânge mizeria aruncată chiar de ei sau de concolorații lor). Apoi mâine totul va fi la fel dacă nu mai rău. Cine nu mă crede să meargă și să vadă unde aterizează o parte din mizeria strânsă pe străzi. Pentru asta nu au decât să se uite de exemplu decât după tufele de lângă defuncta ITA Ardeleana de pe Uzinei. Și câte astfel de cazuri știu numai eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.