Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Şoferii nesimiţi din trafic. Scrumează şi îşi aruncă chiştoacele pe geam

Mai mulţi şoferi au fost surprinşi zilele trecute în trafic în timp ce îşi aruncă scrumul de la ţigară şi chiştoacele pe geam, murdărind astfel oraşul şi deranjându-i pe ceilalţi participanţi la trafic.

Printre aceştia se află, bineînţeles, şi stranierii întorşi acasă, după un an în care au respectat regulile în ţările occidentale.

Un sătmărean deranjat de acest fapt, a povestit pentru PortalSM, cum scrumul dintr-o maşină a ajuns pe maşina sa.

Nesimţirea unora este tot mai mare pe zi ce trece. Mă aflam zilele trecute în zona Spitalului Nou iar în faţa mea era o maşină în care se aflau un bărbat şi o fată. Aceştia fumau liniştitţi cu ţigările ţinute afară, iar în momentul în care a demarat maşina tot scrumul a ajuns pe mine. Evident că m-a deranjat. Un alt asemena caz l-am văzut la Burdea când un tânăr, aflat la volanul unei frumoase maşini cu numere de Germania şi-a aruncat ţigara pe geam, apoi l-a închis fără să îi pese ce ceilalţi din jur. Mă îndoiesc că face la fel şi în Germania. Apoi tot ei se plâng că acasă este mizerie şi dezordine când ei sunt primii care nu respectă regulile”, ne-a transmis sătmăreanul.

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Trist. Zilnic vad asa ceva pe drumuri. Multi cu masini bengoase, fitoase. Atat se poate.

  2. Un sătmărean Răspunde

    Pe ăștia nu ii vânează milițienii și pe multi alții care se pisa pe codul rutier și pe ceilalți participanți la trafic, stau doar la pândă ascunși că potârnichile sa mai pescuiască pe cate unul care neinspirat fiind calcă pe bec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.