Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO. Un autocar românesc a fost zdrobit în Bulgaria. MAE: 3 români morți

Patru persoane, între care trei cetăţeni români, au murit şi alte nouă au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Digi24.

La bord se aflau zeci de pasageri, români și străini. Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat într-o intervenție la Digi24 că 5 pacienți români internați în acest moment în spitalul din Veliko Tarnovo vor fi aduși în țară cu mai multe elicoptere.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe a informat că Ambasada României la Sofia a fost notificată pe telefonul de urgenţă de către un cetăţean român cu privire la un accident rutier grav produs sâmbătă, în zona Veliko Tarnovo, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, care transporta, potrivit informațiilor actualizate, 26 de pasageri (cetăţeni români şi cetăţeni străini).

Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile bulgare pentru informaţii oficiale suplimentare cu privire la identitatea, cetăţenia şi starea de sănătate a persoanelor afectate, precum şi circumstanţele producerii accidentului.

Ancheta autorităţilor bulgare cu privire la acest accident este în desfăşurare, a mai spus purtătorul de cuvânt al MAE.

 

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Hm. Zdrobită? Am înțeles că a intrat autocarul românesc cu viteză într-un autocar olandez, parcat pe marginea drumului. Noroc că pasagerii din acel autocar coborâseră deja. “Felicitări”! Mulțumim că zilnic produceție astfel de evenimente și ne duceți “faima” prin toată lumea! 😱🤮😤😭😭😭🥴😲
    Acum pe chestia asta Olanda iar ne va refuza din Schengen? Numai întreb și eu.
    În altă ordine de idei altă știre tot cu accident tipic bantustanez.
    Un tren Regio a deraiat, sâmbătă, în judeţul Mureş, după ce a lovit o vacă, fără a exista persoane rănite. În tren nu erau pasageri, ci doar conductorii acestuia. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş a transmis că pompierii din cadrul Detaşamentului Târnăveni au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă dimineaţa, în cazul unui tren Regio, deraiat după ce a lovit o vacă, în localitatea Lăsău Mare, scrie News.ro.
    Se întâmplă în anul Domnului 2022 în colonia Grădinii Maicii Domnului. Bleah! Vă mai mirați că ne evită ceilalți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.