Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Cerşetor obligat la muncă în folosul comunităţii. Are amenzi de peste 10.000 de lei

Un cerşetor este obligat de instanţă să presteze muncă în folosul comunităţii, pe numele lui adunându-se amenzi de peste 10.000 de lei.

La cererea Primăriei Lazuri, Judecătoria Satu Mare a transformat cele 14 ameni în valoare de 10.940 de lei pe care cerşetorul le avea în muncă în folosul comunităţii, cumulând în total 1.094 de ore. Acest lucru înseamnă 137 de zile de muncă, adică aproximativ şase luni, timp de opt ore pe zi.

Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla mai departe, cum va fi pus la muncă cersetorul şi ce se va întâmpla dacă va refuza să îşi îndeplinească sarcinile pe care I le va da Primăria Lazuri.

Bărbatul a fost prins de mai multe ori la cerşit în Satu Mare şi nu are niciun bun pe numele său, astfel că nu a putut fi executat silit.

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Nu știu cine crede că individul va presta munca asta 6 luni de zile. Adicp e vorba de cineva care nu excelează la capitolul muncă. Ideea nu e rea că oricum nu avea din ce plăti dar de ce s-a așteptat să se adune atâta! Mai bine la ăștia s-ar da din start astfel de amenzi cu prestare de lucru în folosul comunității. Că e foarte mult și chiar nu-i văd rostul. Amenzi scrise degeaba numai să ne aflăm în treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.