Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. UNTOLD văzut prin obiectivul fotografului sătmărean Remus Țiplea

Fotograful sătmărean Remus Țiplea a participat, în acest an, la UNTOLD, surprinzând festivalul așa cum numai el o putea face: unic și spectaculos. De la mulțimea ce se bucură de muzică, cupluri ce își manifestă dragostea până la oameni ce își expun ținutele sau, pur și simplu, se lasă duși de valul atmosferei specifice evenimentului.

Fotografiile sale, ca toate celelalte ce îi aparțin lui Remus Țiplea, nu au nevoie de prea multe descrieri:

Untold este unul dintre cele mai mari evenimente din România, din 2015. An de an, organizatorii aduc pe scenă nume sonore. Anul acesta festivalul a fost remarcat și prin ținutele unice care au colorat evenimentul.

 

 

 

10 comentarii

  1. Dzsugasvili Răspunde

    Groaznic… poate sa vina sfarsitul lumii…

  2. Norik Răspunde

    VESTIVALUL DROGALAILOR ÎN ROLUL PRINCIPAL BOCULET DROGAT UL PRINCIPAL!!

  3. Nagasaky Răspunde

    Fotografii grotesti.

  4. Satmarean Răspunde

    Dezmăț, droguri, beții și futaiuri !!!. Nu e absolut deloc ok. Jale !

  5. Gheorghe Răspunde

    De cand e lumea lume au fost chestii de felul acesta.Genurile muzicale,starurile au adunat intodeauna in preajma lor tot felul de bipezi care mai de care mai nebunatici.De ce va asteptati ca acum sa fie altfel?
    Ce este mai dureros ca boculetul&co se lauda cate milioane de euro aduc aceste ,,manifestari culturale”ale mileniului 3,avantajele pentru oras dar nimeni nu cantareste alte lucruri care se intampla acolo.Pe nimeni nu intereseaza tinerii dependenti cazuti in patima drogurilor,alcoolului si multi dintre ei irecuperabili.Lumea merge inainte,,sa iasa banu”este sloganul politicienilor,al dealerilor si in general al societatii in care traim.Sunt tot mai putini care in aceste vremuri sunt lucizi,nu s-au virusat cu aceste apucaturi diabolice.Pana la urma a fost(si este)un festival al destrabalarii,al dezmatului asa ca nu va mirati……

  6. Gheorghe Răspunde

    Uitati ce spune un duhovnic,un pastor de suflete care a participat acolo…,,bucurie venita din ceruri”nu ce cred unii ca noi!!(probabil ca cineva arunca drogurile pe sus si de acolo(din cer)venea acea bucurie sincera iar popa fiind si el unul dintre cei bucurosi incearca sa ne spuna cum sta treaba cu ,,nespusu”

    https://stirileprotv.ro/divers/preotul-de-47-de-ani-care-a-indraznit-sa-se-distreze-la-untold-znerostitul-nu-majoritatea-colegilor-mei-n-ar-pasi-acolo.html

  7. observator Răspunde

    @gheorghe, pe mine asta așa la modul general nu mă deranjează chiar dacă nu sunt amator de astfel de subcultură. În schimb mă deranjează enorm acele manifestări în prag de Crăciun prin cluburi cu crăciunitze și alte fitze. Totuși Crăciunul e Crăciun! Ce are asta lui Crăciunul? Apoi să nu vă mirați când veți fi moși și babe și în loc de întrunire de familie vă veți trezi la ceva club de seniori !?!? Ce așteptări să mai ai de la tineret dacă i se servește astfel de 💩💩? La Untold în schimb mi-e milă de cei care trăiesc prin zonă și nu pot dormi zile întregi.
    În paranteză, socotește cineva cheltuielile de refacere cu diverse distrugeri prin oraș? Și aici nu mă refer doar la gazonul distrus complet din stadion și care nu e doi lei să-l refaci!!!
    Cine a fost prin vest a putut vedea cum s-a rezolvat acolo. Peste tot e o zonă de cluburi, un perimetru clar, o insulă (ex. Ibiza) unde merg toți amatorii de așa ceva. Aici e țara lui Papură Vodă și dacă convingi primarul poți face ce vrei!

  8. Tolo Răspunde

    Ia uite unde s-au adunat toți virtuoșii nației, cei fără de păcat! Aici, la portalsm 🤣🤣🤣

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bine ca de Komaromi Romeo, mentoru lui, cel care io pus aparatu foto in mana nu msi zice nimic. O uitat de unde o pornit.

  9. AI Răspunde

    “În paranteză, socotește cineva cheltuielile de refacere cu diverse distrugeri prin oraș?” Esti prost ?
    Scuze , cat de prost esti ?
    50 mil euro a bagat acest fetival al “Satanei” in CJ daca ti-a trecut vremea neica taci in **** mea .
    Faptu ca voi ati crezcut cu sexu ca subiect tabu ne pare rau azi nu e nevoie sa fac nunta la 14 ani sa futi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.