Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Vacanță la Paris pentru mai mulți copii de la o casă de tip familial din Satu Mare

Vacanță la Paris pentru mai mulți copii de la o casă de tip familial din Satu Mare. Mai mulți copii de la casa de tip familial Daniel din municipiul Satu Mare au avut parte de o vacanță extraordinară chiar în capitala Franței, la Paris. 

Copilașii au mers în vacanță pe o perioada de opt zile datorită unui sponsor inimos: Frățilă Cristian Ioan. Ei au fost să vadă orașul luminilor, având, astfel, ocazia să cunoască mai bine lumea de afară. De la obiceiurile locale, la locurile frumoase, dar au avut, așadar, și ocazia să creeze amintiri de neuitat.

“Oferindu-le acestora oportunitatea de a ieși din universul lor mic și de a vedea și explora lumea, de a trăi experiențe inedite care să îi scoată din rutina cu care sunt obișnuiți, să interacționeze cu oameni noi, să audă și să exerseze limbi străine, să se relaxeze și să se distreze” a declarat Corina Codat, coordonatorul Casei de tip Familial Daniel.

Călătoria lor a început la Debrecen și a continuat până la Bouvais (Paris). Copiii au avut cazare într-o casă de vacanță, având și propriul lac. În timpul petrecut în Paris copii au vizitat plajă Quend, parcul de distracții Bagatelle și Turnul Eiffel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.