Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Trei indivizi au furat colete în valoare de 20.000 de euro. Prinși de polițiștii sătmăreni

La data de 4 august, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Pomi, sat Borlești, cu privire la faptul că, la aceeași dată, persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe colete conținând pietre minerale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la data de 9 august, persoanele care și-ar fi însușit bunurile, fiind vorba de doi bărbați, de 33 de ani, ambii domiciliați în județul Maramureș și un bărbat de 47 de ani, din Satu Mare.

Față de cei trei bărbați, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentați instanței de judecată în vederea luării măsurilor legale.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost recuperat în totalitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. un cunoscător Răspunde

    Acum mai rămâne de verificat cum le-a dobândit și cum le deținea pentru că dacă are ceva de patrimoniu atunci e nașpa și pentru denunțător, că nu prea avea cum să le dobândească legal. În legislația specifică scrie foarte clar.

    • Un cunoscator prost Răspunde

      Esti prost ?

      • un cunoscător Răspunde

        Nu poți deține specimene de patrimoniu. Astea conform legii sunt proprietatea statului. Ceva asemănător cu monedele vechi pe care le găsesc cei cu detectoarele de metale apoi le vând la piața neagră. Deci ca răspuns la întrebarea ta tu ești prost și nu cunoști legea. Dar ca să vezi asta nu te scapă de probleme dacă ești prins. Adică necunoașterea legii. Te felicit pentru alegerea poreclei tale. 😱😤😲🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.