Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO/VIDEO. Accident cu doi morţi în judeţul vecin. S-au izbit frontal de un TIR

Accident cu doi morţi în judeţul vecin, Bihor. Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat frontal într-un TIR.

Accidentul a avut loc pe DN 1 Cluj-Napoca-Oradea, la kilometrul 581+400 de metri, pe raza localității Aușeu. Cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate, fiind găsite în stop cardio-respirator.

La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD și un echipaj al SAJ.


“Pompierii au evacuat cele două două victime. Echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare în cazul amândurora. Din nefericire, cele două victime (o femeie și un bărbat) au decedat”, a transmis ISU Bihor.

 

 

6 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Gunoaiele de tir-isti ,pe langa faptul ca merg cu viteza excesiva,accelereaza in momentul in care intri in depasire !! Am patit asa ceva intre Arad si Oradea.Am intrat in depasirea unui tir iar gunoiul de sofer sarb a accelerat si n-a lasat loc sa ma incadrez intre tirul lui si celalalt tir din fata lui,tot tir sarbesc !Noroc ca a redus viteza masina care venea din sens opus si am reusit sa depasesc ambele tir-uri! Atentie maxima la gunoaiele de tir-isti,pentru ca reprezinta cel mai mare pericol de pe soselele din Romania !

    • Milițianul Răspunde

      Mașina mică a intrat în TIR.
      Apropo, nu generaliza din cauza unui camionagiu străin….

      • unul Săca Răspunde

        Ce știi tu milițiene….? cum circulă tir-istii, aici, cât și afară…

        • Milițianul Răspunde

          Legat de accident, sunt imagini cu producerea acestuia pe YouTube. Nu crezi, caută și te vei convinge singur ca am dreptate.
          Că sunt tiriști kamikaze….există, dar nu toți sunt la fel.
          Majoritatea accidentelor mortale cu camioane sunt produse de către camionagii străini bine băuți la volan.
          Așa că nu vorbi aiurea.

        • Tripon Răspunde

          Domnule Gogu ,acel loc lăsat între două tururi ,nu e lăsat pt tine ca să pui viața în pericol a celor din jur ,ci e pt siguranța celui din spate care păstrează distanța ,dar idioți ca tine mai sunt care insistă să intre între două tiruri și din păcate se sfârșește urât de dor , așa că păstrează distanța și nu forța căci cel cu 40tone nu va mai avea aceași distanță de frânare și timp de oprire !

  2. Nae Răspunde

    Am avut o experienta neplacuta cu tiristi, rulam cu aprox.90 undeva intre Arad si Timisoara, m-a depasit claxonand un tir, am avut proasta inspiratie sa claxonez si eu, s-a asezat in fata mea si dupa un timp m-am trezit cu un alt tir in “fundul” masinii mele si nu dupa mult timp am observat ca in depasirea noastra era angajat alt tir. Cred ca am avut noroc ca drumul era drept si fara nimic pe contrasens asa ca am zbughit-o cu cea mai mare viteza. Am mai avut si alte cateva experiente neplacute cu tiristi asa ca sa-mi fie cu iertare, tiganu-i tigan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.