Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO&VIDEO. Eveniment senzațional la Ardud: Latino Night!

Un eveniment senzațional, plin de culoare, a avut loc, în acest weekend la Ardud, în județul Satu Mare. Latino Night a adus în fața publicului sătmărean dansatori și cântăreți de muzică latino, ce au adus pe scenă o energie fantastică, specifică acestui stil de muzică.  

Evenimentul a început la ora 18.00 cu Ansamblul Inedit Satu Mare, Hey Roop Satu Mare și Ella Bella care prin dans și muzică au încântat publicul tânăr.

La ora 21.00, pe scenă a urcat Marian Buzila care a cantat piese în stil italian, acesta a fost urmat de o trupă de dans latino din Satu Mare. Acest moment a fost și deschiderea oficială a Latino Night.

Analia Selis a încântat publicul cu stilurile de muzică latino și argentiniene. Împreună cu trupa și dansatorii ei au creat un spectacol inedit.

Trupa de dans Wilmark Entertaiment Show a  urcat de două ori pe scenă, costumele extravagante pline de culoare și interpretarea dansatorilor profesioniști au fascinat publicul cu fiecare apariție.

Pe un mix de muzică extraordinară a mai mulți artiști români, spanioli și cubanezi, Trupa Mandinga a oferit pe scenă ritmuri de dans exotice.

Latino Night Ardud a fost un eveniment inedit, construit pe un concept muzical expresiv care a pus pe aceeași scenă dansatori exotici și interpreți de muzică latino din țara și din străinătate. Ardudul a devenit, astfel, pentru câteva ore capitala muzicii latino din România.

Finalul evenimentului a fost marcat  de un spectaculos foc de artificii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.